Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

After the Sunset(2004)

"...Zonder reclames, het hoofd op nul en geen enkele mogelijke afleiding vond ik deze film echt geniaal. Hij voert je lekker mee in een exotische wereld..."

Laatste reacties

"...Kan iemand mij vertellen waarom ze deze film pas tegen 12 uur 's nachts uitzenden?..."
Joyeux Noël
"...Ik moet zeggen dat ik me geweldig heb vermaakt bij deze film. Heerlijk krankzinnig...."
Idiocracy
"...'K vond 'm eigenlijk wel geinig...."
The Flintstones in Viva Rock Vegas
"...Misschien is dit wel de enige film waarvan het misschien goed is dat je hem met reclames bekijkt. Persoonlijk werd ik namelijk een beetje misselijk van de flitsende beelden in verschillende genre's. An sich niet slecht, maar misschien had ik er een p......"
Natural Born Killers
"...Misschien wel een van de leukste en origineelste romantische komedies die er zijn. Het is allemaal niet te langdradig en het plot word goed in het oog gehouden. Dit smaakte naar meer, en dat kregen we gelukkig van Adam Sandler met Click (hoewel je he......"
50 First Dates

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.