Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

Super Size Me(2004)

"...@DeMan: Je moet deze film wel in de goede context zien. Natuurlijk heb je geen mensen die écht 3x per dag fastfood eten (hoewel ik wel mensen ken..."

Laatste reacties

"...Het ziet er wel aardig uit. Maar ik ben toch benieuwder naar hoe hij beweegt. En zal hij spreken? Overigens zag de andere foto van de film (zie IMDB) er al aardig uit, zelfs al was het geen officiele 'still'...."
Eerste foto Walt Disney's 'Dumbo' van Tim Burton
"...Jammer dat Darabont de rechten niet meer heeft. Zijn plannen waren interessant. Hopelijk houden ze zich een beetje aan zijn plannen en zal het geen groteske film worden, maar een kleine die eer doet aan het verhaal. Hierin weet je niet veel over de......"
New Line Cinema maakt Stephen King-verfilming 'The Long Walk'
"...In feite zouden ze inderdaad voor de Emmy's e.d. in aanmerking moeten komen. Anderzijds: Wat is het verschil tussen een tv-film en een bioscoopfilm? Budget maakt niet uit, idem voor de cameravoering. Misschien moet de Acadamy zich maar op álle films......"
Steven Spielberg: Netflix-films verdienen geen Oscar
"...Eigenlijk klinken zijn mogelijke ideeën een stuk beter dan wat het nu geworden is. Snoke was het lachertje van de film en nu bijna alle oude helden fysiek of verhaaltechnisch dood zijn is er weinig meer om de oude fans te behagen. Overigens lijkt e......"
Wat Colin Trevorrow met 'Star Wars: Episode IX' wilde

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.