Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

Super Size Me(2004)

"...@DeMan: Je moet deze film wel in de goede context zien. Natuurlijk heb je geen mensen die écht 3x per dag fastfood eten (hoewel ik wel mensen ken..."

Laatste reacties

"...In feite zouden ze inderdaad voor de Emmy's e.d. in aanmerking moeten komen. Anderzijds: Wat is het verschil tussen een tv-film en een bioscoopfilm? Budget maakt niet uit, idem voor de cameravoering. Misschien moet de Acadamy zich maar op álle films......"
Steven Spielberg: Netflix-films verdienen geen Oscar
"...Eigenlijk klinken zijn mogelijke ideeën een stuk beter dan wat het nu geworden is. Snoke was het lachertje van de film en nu bijna alle oude helden fysiek of verhaaltechnisch dood zijn is er weinig meer om de oude fans te behagen. Overigens lijkt e......"
Wat Colin Trevorrow met 'Star Wars: Episode IX' wilde
"...Ik ben absoluut gecharmeerd van het MCU, maar ik had toch een wat epischere en meer spectaculaire trailer verwacht. Dit hebben we allemaal zo'n beetje al gezien. Dan was de teaser een stuk beter. Dit kan vanwege de torenhoge verwachtingen wel een......"
Oorlog start in volledig nieuwe trailer 'Avengers: Infinity War'!
"...Vechtscheidingen... Niet om te smullen!..."
Eddie Murphy wil dochtertje absoluut niet zien

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.