Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

Super Size Me(2004)

"...@DeMan: Je moet deze film wel in de goede context zien. Natuurlijk heb je geen mensen die écht 3x per dag fastfood eten (hoewel ik wel mensen ken..."

Laatste reacties

"...Ook wel even rustig na al dat geweld dat we in hoog tempo over ons heen kregen. Soms zat er maar een paar maanden tussen releases voor mijn gevoel. Dat mogen ze in de toekomst echt beter spreidden. Maar daar lijkt het helaas niet op. ..."
Nog nooit zat er zoveel tijd tussen 2 'Marvel Cinematic Universe'-films
"...Rick Mayall en Micheal Keaton had ik nog wel interessant gevonden. Robert DeNiro was ook toen al te oud voor de relatief jeugdige rol. Hij deed het overigens wel leuk in Stardust, maar dat paste ook bij hem. Christopher Walken heeft trouwens late......"
Deze acteurs waren bijna Jack Sparrow in 'Pirates of the Caribbean'
"...En het muziekje? Krijgt dat wél een echt grote aanpassing? ..."
Logo voor ingrijpende naamsverandering '20th Century Fox' onthuld door Disney!
"...@jaws Tja, zo gaat dat in de (film)wereld. ..."
Quentin Tarantino geeft update over de status van 'Kill Bill 3'
"...Kortom, het zoveelste 'pensioen' of 'pauze' dat/die iemand in Hollywood aankondigt. Ik zou het interessant vinden hem nog eens in een serieuzere rol te zien. Komieken kunnen dat goed. ..."
Jack Black stopt als acteur

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.