Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

Super Size Me(2004)

"...@DeMan: Je moet deze film wel in de goede context zien. Natuurlijk heb je geen mensen die écht 3x per dag fastfood eten (hoewel ik wel mensen ken..."

Laatste reacties

"...In een eerder interview gaf Fiennes te kennen dat toen hij informeerde bij zijn nichtjes en neefjes, hij erachterkwam dat het 'de beste schurkenrol van dat moment' was. En dat is denk ik ook zo. @23VD23: Dat druk ongecontroleerde kwam voort vanuit......"
'Ralph Fiennes wilde rol van Voldemort in Harry Potter afslaan'
"...Ik hoopte eigenlijk dat ze spijt hadden gehad dat ze niet wat meer kalmte hadden aangebracht. We krijgen het ene prachtige na het andere voorgeschoteld, maar de kans om het echt te kunnen bewonderen ontbreekt. Mede daardoor ontsteeg de film de rest v......"
Dit spijt de broers Russo's aan 'Avengers: Infinity War' en 'Endgame'
"...Norton heeft wel iets van een Bond, hoewel misschien wat te jong. En nog meer terug in zijn carrière is wellicht wat overdreven. Maar het is voor mij de beste optie. ..."
POLL: de nieuwe James Bond-acteur?
"...Als dit de stijl gaat worden, is mijn interesse gewekt. ..."
Eerste blik 'Tom and Jerry'-film met Jennifer Lawrence?

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.