Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

After the Sunset(2004)

"...Zonder reclames, het hoofd op nul en geen enkele mogelijke afleiding vond ik deze film echt geniaal. Hij voert je lekker mee in een exotische wereld..."

Laatste reacties

"...Goed nieuws had ik gevonden als Yates de franchise had verlaten. Maar dit is ook niet slecht, want ik ben benieuwd hoe het verder gaat. ..."
Goed nieuws voor 'Fantastic Beasts'-fans!
"...Het had geinig kunnen zijn, maar ze hadden hem beter kunnen casten áls HellBoy in een 3e deel dat dan niet werd geregisseerd door Del Toro maar wel zijn stempel droeg. ..."
Ron Perlman kreeg rol aangeboden in 'Hellboy'-reboot
"...Misschien handig om te vermeldden dat Threadstone níet op Netflix staat. @Emir: Goede! @fluffer: Maar met die &%&*$# reclame. ..."
4 gave filmreeksen op Netflix om direct te kijken!
"...Het idee ervan kan interessant zijn. Immers: aan het einde van deel 5 waren alle vloeken opgeheven. Wat voor gevolgen heeft dat? Anderzijds, zonder Rush als Barbossa is het geen PotC film voor mij. Misschien moeten ze er een maken met die jongen di......"
Zesde 'Pirates of the Caribbean'-film op komst!
"...De Gorgels klinkt wel als een gouden greep. Alles op Tafel is de zoveelste remake van de uitstekende Italiaanse film Perfetti sconosciuti. Ik hoop alleen dat Koopman het net als het origineel klein houd, ook qua cast. ..."
Het populaire jeugdboek 'De Gorgels' van cabaretier Jochem Myjer wordt verfilmd.

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.