Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

Super Size Me(2004)

"...@DeMan: Je moet deze film wel in de goede context zien. Natuurlijk heb je geen mensen die écht 3x per dag fastfood eten (hoewel ik wel mensen ken..."

Laatste reacties

"...@jaws Tja, zo gaat dat in de (film)wereld. ..."
Quentin Tarantino geeft update over de status van 'Kill Bill 3'
"...Kortom, het zoveelste 'pensioen' of 'pauze' dat/die iemand in Hollywood aankondigt. Ik zou het interessant vinden hem nog eens in een serieuzere rol te zien. Komieken kunnen dat goed. ..."
Jack Black stopt als acteur
"...In feite hadden ze het beter bij seizoen 1 kunnen laten [spoiler]gezien het feit dat 3/4e van de cast het einde niet haalde[/spoiler]. Pas in seizoen 3 of 4, met een heerlijke badguy en interessante lijnen, werd het weer interessant om wat matig te e......"
Penoza: The Final Chapter
"...Met WETA als degenen die de uiteindelijke versie zouden maken was dit mogelijk iets heel moois geworden. Hopelijk kan/wil iemand anders dit project overnemen. ..."
Regisseur gecancelde megaproject 'Mouse Guard' deelt eerste beelden
"...Jim Carter is dan misschien niet iemand van het caliber McKellen, maar heeft toch al de gedenkwaardige rol van butler in Downton Abbey. De andere ken ik ook niet, maar om eerlijk te zijn...ik ken gemiddeld 98% van de acteurs in films niet omdat een......"
Ian McKellen is meesteroplichter met hart van goud in trailer 'The Good Liar'

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.