Deweb Avatar

Deweb

Laatste reviews

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer(2007)

"...Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies..."

Mr. Bean's Holiday(2007)

"...Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet..."

Groundhog Day(1993)

"...Zondermeer. Het is echt een van de leukste films die ooit zijn gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe met opdrachten, doelen, achtergronden enzovoort..gewoon..."

Gangs of New York(2002)

"...Wat er waar is van "Filmfreak Leo"'s verhaal weet ik niet, maar ik vond het hoe dan ook wel een goede film. Uitermate interessant én één van de beste..."

Super Size Me(2004)

"...@DeMan: Je moet deze film wel in de goede context zien. Natuurlijk heb je geen mensen die écht 3x per dag fastfood eten (hoewel ik wel mensen ken..."

Laatste reacties

"...@Jochem: Amsterdam is al zo vaak gedaan. Ik meer voorstander van Lutjebroek. Rotterdam kan ook leuk zijn, maar wat lastig gezien het bombardement. ..."
Elke 'Fantastic Beasts'-film kiest andere stad
"...@Steve-o: Misschien op doorreis ;-) . Mij lijkt iets Aziatisch wel interessant. Daar kennen ze immers hele andere vormen van magie. Of zouden ze het westers houden en de rest van de wereld bewaren voor de volgende cyclus? ..."
Elke 'Fantastic Beasts'-film kiest andere stad
"...Het lijkt me toch wel logisch. Hoe moet het publiek anders begrijpen naar wat ze aan het kijken zijn? Een (geanimeerde) flashback lijkt me dan wel het minste. ..."
Gerucht: toch rol voor Spider-Man in 'Venom'
"...Toch zat ik onlangs om 10:30 bij Star Wars. Het gebeurd dus wel. Maar word wel zeldzamer. Het zou trouwens pas nieuws zijn als een grote opbrengst niet het geval was bij een Marvel-film...."
Enorm succes voor 'Black Panther' in het vooruitzicht
"...@angelater: Dan zouden ze ook de animatieversie van The Hobbit en The Return of the King moeten meetellen. ..."
'Star Wars' passeert 'Harry Potter'

laatste ratings

watchlist

Deweb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.