Deweb Avatar

Deweb

reacties

  • Kan iemand mij vertellen waarom ze deze film pas tegen 12 uur 's nachts uitzenden?

    als reactie op de film Joyeux Noël

  • Ik moet zeggen dat ik me geweldig heb vermaakt bij deze film. Heerlijk krankzinnig.

    als reactie op de film Idiocracy

  • 'K vond 'm eigenlijk wel geinig.

    als reactie op de film The Flintstones in Viva Rock Vegas

  • Misschien is dit wel de enige film waarvan het misschien goed is dat je hem met reclames bekijkt. Persoonlijk werd ik namelijk een beetje misselijk van de flitsende beelden in verschillende genre's. An sich niet slecht, maar misschien had ik er een pauze bij moeten inlassen om even bij te komen. Als men begrijpt wat ik bedoel.

    als reactie op de film Natural Born Killers

  • Misschien wel een van de leukste en origineelste romantische komedies die er zijn. Het is allemaal niet te langdradig en het plot word goed in het oog gehouden. Dit smaakte naar meer, en dat kregen we gelukkig van Adam Sandler met Click (hoewel je het einde daarvan al van mijlenver zag aankomen).

    als reactie op de film 50 First Dates

  • Geen slechte film, maar je moet wel "in" zijn voor het trage tempo want veel tempo is hier niet te zoeken. Dat zal waarschijnlijk veel mensen afschrikken. Toevallig heb ik trouwens van de week nog de originele Graphic Novell gelezen. Het uiteindelijke "wie is Tom Stall" daarin is toch wel vele malen beter eigenlijk. Ik raad dan ook iedereen aan om die te lezen.

    als reactie op de film A History of Violence

  • Erg sterke film. Smaakt naar meer, wat gelukkig ook komt. Trouwens, ik zag in de TVGids dat deze film van langer dan 2 uur voor (denk ik) de eerste keer in de geschiedenis van SBS6 NIET word onderbroken door Hart van Nederland.

    als reactie op de film Batman Begins

  • Grappig dat deze film word uitgezonden op het moment "de film" de wereld in is geschoten. Verder: Aardige film. Maar niet zo grappig als ik had gedacht. Wel interessant.

    als reactie op de film Shouf shouf habibi!

  • Ik vond hem nog wel geinig, maar het was absoluu niet de sterkste film die ik ooit gezien heb.

    als reactie op de film Rollerball

  • Voor mij is het ook erg lang geleden. Maar in mijn herrinering speelde Williams ronduit briljant. Totaal anders dan we van hem gewend zijn, normaal is hij een tragi-komisch personage, nu een heel interessant tragisch en geobsedeerd figuur. Zondermeer één van de allerbeste rollen van Williams.

    als reactie op de film One Hour Photo

  • [quote=Stok]Van mij had de film ook 5 minuten eerder mogen stoppen bij de eerste afscheid. Ik vond dat realistischer dan het echte, bijna Hollywoodiaanse, afscheid.[/quote] Dat vond ik juist heel erg mooi, juist door de manier van opnemen. Je zag dat één van de talloze verhalen is die plaatsvinden in zo'n stad. Dat ze daar in de mensenmassa stonden terwijl de rest bezig was met hun ding. Het symbolyseert ook een beetje wat de film is: Een relatief korstondig kijkje in het leven van twee mensen die elkaar ontmoeten. Toevallig heb ik de film van de week nog op DVD gezien en hij blijft heel mooi ondanks dat er vrij weinig in gebeurd en dus niet iedereen zal aanspreken. Toch weet de film mij nog steeds op de een of andere manier te boeien. Zondermeer één van de meest interessante films die er zijn gemaakt.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Schitterende film.

    als reactie op de film Finding Neverland

  • En, wat vond je ervan? Mijn mening: Het blijft een wereldfilm. De animatie is misschien niet meer jé van het, maar in feite weet de film nog altijd staande te houden. Het verhaal, de liedjes, de opmerkingen, de stemmen. Het blijft heerlijk en zelfs tijdloos. "de kleine middenstander" etcetera..ze staan nog altijd als een paal boven water.

    als reactie op de film Als je begrijpt wat ik bedoel

  • [quote=Languh]Ben Affleck :r[/quote] Dan moet jij "Hollywoodland" eens zien. Daarin speelt hij erg goed. Ik skip deze film. Normaal trek ik me niet zoveel aan van reviews, maar in dit geval doe ik dat wel. De geluiden zijn mij iets te negatief om hier tijd aan te durven besteden.

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Definieer "dit"? Oftewel, gewoon uit interesse: Hoe had jij je de film voorgesteld?

    als reactie op de film Super Size Me

  • Echt horror is het niet, wel interessant maar ook genadeloos en onnodig ingewikkeld. Dat maakt de film wel minder voorspelbaar, maar het plot was gewoon niet sterk genoeg uitgewerkt. Althans, naar het einde toe waarbij een flasback een rol speelt in de ontknoping. Nee, ik ben heel goed in films begrijpen maar hier begreep ik gewoon niet meer van dan de helft. Jammer, want er had duidelijk meer in gezeten!

    als reactie op de film The Dark

  • Ondanks mijn strikte haat tegen films onderbroken door commercieele zenders heb ik deze film toch maar bekeken. Ik moet zeggen: hij was heel erg leuk. De grap is soms wat vermoeiend, maar hij dat maakt eigenlijk gewoon niet uit. Aangename, niet té langdradige romantische komedie met een originele insteek en een fijne hoeveelheid humor.

    als reactie op de film Serendipity

  • Ik denk dat je er wel van moet houden en dat dit echt niet is weggelegd voor iedere filmkijker. Het idee en het onderwerp moeten je wel liggen, of anders moet je op zijn minst een bepaalde rust kunnen hebben voor dit soort films. De rest van de kijkers kan deze productie beter links laten liggen denk ik.

    als reactie op de film Große Stille, Die

  • Inderdaad. Gewoon een luchtig actie-tussendoortje waar de acteurs duidelijk plezier in hadden die je het beste tot je kunt nemen met een bak popcorn. Vooral Malkovich speelt zijn rol van Cyrus the Virus met erg veel plezier. Achja, badguys schijnen nu eenmaal leuker te zijn om te spelen dan goodguys :).

    als reactie op de film Con Air

  • Fijne film. Goed om eens goed te lachen. Al is het op het einde wanneer [spoiler]die laptop onder een vrachtwagen komt[/spoiler] het wel een beetje zielig.

    als reactie op de film Duplex

  • Ik ben niet direct Eminem-fan, maar ik moet zeggen dat ik het wel een interessante film vind over hoe een bepaald deel van de Amerikanen leeft. Eminem is slechts onze deur naar die wereld, degene die ons die wereld laat zien.

    als reactie op de film 8 Mile

  • Het idee van een persoon met geheugen verlies die op jacht gaat naar het verleden is niet nieuw. Brian Cox heeft in een stuk of 5 van zulke films gespeeld, en volgend jaar mogen we er weer nieuwe verwachten met de verfilming van het briljant bedachte XIII. (Lees: de historie erachter is briljant bedacht)

    als reactie op de film The Long Kiss Goodnight

  • Inderdaad, een film die nergens over gaat maar daarom juist zo leuk is. Soms is de humor een beetje teveel van het "poep en pies" genré, maar als je daarbuiten kijkt is het een geweldig grappige film. Vooral alle parodieeen en verwijzingen op/naar films zijn om te gillen.

    als reactie op de film Jay and Silent Bob Strike Back

  • [quote=Dr No]Hans Blix is een Zweed. http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Blix[/quote] *prent in zijn hoofd: niet alles wat Nederlands klinkt is ook Nederlands* Dank je voor de verbetering :).

    als reactie op de film Team America: World Police

  • [quote=CASINO]en als je geen vrienden hebt?[/quote] Dan kun je hem ook zien, want deze film is briljant! Anti-alles wat je maar kunt bedenken, zelfs Nederland krijgt er van langs met onze Hans Blix. Maar vooral: Anti Amerika en anti de actiefilms van Jerry Bruckheimer. Dat levert briljante scenes op.

    als reactie op de film Team America: World Police

  • Inderdaad. Te sloom? In het begin moest ik juist enorm wennen aan het hoge tempo waarin het verhaal voortging. De beelden en de muziek flitsen als een waanzinnige voorbij en sleuren je mee vanaf het bizarre begin naar de bloedstollende en dramatisch ontknoping.

    als reactie op de film Moulin Rouge!

  • Dat valt me inderdaad ook wel tegen van die man. Zo leek hij helemaal niet te zijn, maarja..als mensen geld ruiken dan kunnen ze vreemd gaan doen. Mooie film trouwens. Traag, maar die traagheid geeft wel precies het beeld zoals het is in Frankrijk.

    als reactie op de film Être et avoir

  • [quote=Eva-filmfan]Daar hebben we de recorder voor. [/quote] Helaas, dat ding van mij is te onbetrouwbaar om nog te gebruiken. Maar misschien dat ik vanavond in de reprise ga.

    als reactie op de film Pretpark Nederland

  • Maar deze film is, ook al spelen die twee vreemde figuren erin, wel erg grappig. Al word het een beetje saai: Wilson de verwaande kwast Ben Stiller de serieuze gast Maar Snoop Dogg en Vince Vaugn zijn wel lekker op dreef in deze film :).

    als reactie op de film Starsky & Hutch

  • Waarom komt 'ie nou weer zo laat?

    als reactie op de film Pretpark Nederland

  • Ja, de twist was op zich wel verrassend maar ook weer niet té verrassend. Dit gebeurd altijd in dit soort oplichterskomedies. Er is altijd een oplichter die de oplichter oplicht ofzoiets. Maar als je dit soort films zelden ziet dan begrijp ik zeker waarom het als een verassing komt. Hoe dan ook is dit wel één van de betere uit zijn genré.

    als reactie op de film Matchstick Men

  • Ik dacht dat ik naar die Bruckheimer met Hopkins ging kijken waarin hij de broer van een geheim agent moet opleiden enzo..maar dit viel me toch vies tegen eigenlijk. Temeer omdat ik het niet helemaal heb op Owen Wilson. Mij is die vent te patserig.

    als reactie op de film I Spy

  • Cage zet een bijzonder sterke rol neer als nerveuze pillenslikker. Dat maakt deze film op voorhand al briljant. Overigens komt de film vrijdag wéér op net5 volgens mijn tvboekje.

    als reactie op de film Matchstick Men

  • Leuke film, met Bernie Mac in de rol waar hij het meeste voor geschikt is: een arrogante eikel. Hij speelt dat echt zeer goed en de film word er dan ook vermakelijker door.

    als reactie op de film Mr 3000

  • Al die wisselende soorten film, al die beelden die overal en nergens heengingen, alles wat maar raarder en vreemder moest..ik ben er kotsmisselijk van geworden. Definitly not my type of film. Tarentino, whatever he does for a film, you'll love him or you hate him.

    als reactie op de film Natural Born Killers