Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Ook opnieuw bekeken en blijf bij m'n eerste commentaar.
Blijkbaar heeft men ook ingezien dat een vervolg niet meer nodig was, we zijn al 7 jaar verder en er is nog geen derde prent, zal er dus heel waarschijnlijk nooit komen.

Commentaar 2008:
Dit (korte) vervolg op deel 1 is van dezelfde kwaliteit wat betreft de special effects, die zijn echt prachtig gemaakt en een lust voor het oog. Ook de sound is perfect gemaakt.
Maar de film is veel minder dan het eerste deel, het scenario is zeer zwak en ik zit, als ze met zulke povere verhalen doorgaan, niet echt te wachten op een derde deel.

Deweb

Avatar

Smaken verschillen, maar ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens zal zijn dat er vandaag wel betere films dan deze op tv te zien zijn. Ladies in Lavender, Analyze This, Anger Management en Mr.3000 zijn maar enkele titels die die titel al meer verdienen dan deze film.

Maar verder: Vermakelijke film voor een jeugdig publiek. En hoewel Jessica Alba er leuk uitziet, verpest haar opkomst elke scene waar ze in meespeelt aangezien acteren gewoon níet iets is wat ze kan. En dat is iets waar zelfs haar lichaam of dat semi-intelligente brilletje kunnen verhullen.