tukkerstein Avatar

tukkerstein

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Geen hele denderende film, maar wel degelijk. Inderdaad een vrij voorspelbaar verhaal dat wel veel wegheeft van Tears of the Sun. Er zit minder actie..."

Pulp Fiction(1994)

"...Oh, ik ben volgens mij niet dom, ik denk dat 2004 veel dommer is door iedereen met een afwijkende mening "dom" te noemen. Op zo'n manier kun je lekker..."

Million Dollar Baby(2004)

"...@Mr. Scotch, ik weet niet of het bericht aangepast is, volgens mij niet, je bent je volgens mij nogal aan het aanstellen. CAG geeft bijna niets..."

King Kong(2005)

"...Herzien, ik ben nu wat minder onder de indruk dan toen ik de film in de bioscoop zag. Wat opvalt is dat veel scenes veel te lang duren. Het gevecht..."

Hulk(2003)

"...Veel goede films vanavond. Hulk is ook een prima film. Een stripverfilming met wat meer diepgang dan gebruikelijk (wat door sommigen als een nadeel..."

Laatste reacties

"...[quote=spock]Deze film hoort echt in het rijtje van"must see movies"[/quote] oke..."
Bloody Sunday
"...[quote=Chrischzz]Ik vraag me nog steeds af hoe paps New York kan aandoen vanaf de kust kant.. Ja het kan, maar de logica mist.. Ok.. verkeerde uitdrukking bij een film asl dit.. =)[/quote] Wat een kulopmerking...."
The Day After Tomorrow
"...Gedrocht van een film. Zeer matig acteerwerk van vrijwel alle castleden en een verhaal dat saai en zwak is en enkel draait om de saaie plottwist aan het eind. Sfeertje is in het eerste deel wel even leuk maar zorgt er ook niet voor dat de film echt w......"
The Others
"...Dus over smaak valt te twisten, maar als je The Dark Knight niet goed vindt ben je blijkbaar geen echte filmkenner? The Dark Knight is een aardige film, maar ook niet veel meer dan dat. Het script is absoluut niet "enorm goed", het is een aaneensc......"
The Dark Knight
"...Jammer dat je hem zo inkopt, Crack. ;) Erg leuke film trouwens, leuk verhaal, Murray speelt zoals altijd enthousiast en goed en het geheel blijft echt de hele speelduur boeien...."
Groundhog Day

laatste ratings

watchlist

tukkerstein heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.