tukkerstein Avatar

tukkerstein

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Geen hele denderende film, maar wel degelijk. Inderdaad een vrij voorspelbaar verhaal dat wel veel wegheeft van Tears of the Sun. Er zit minder actie..."

Pulp Fiction(1994)

"...Oh, ik ben volgens mij niet dom, ik denk dat 2004 veel dommer is door iedereen met een afwijkende mening "dom" te noemen. Op zo'n manier kun je lekker..."

Million Dollar Baby(2004)

"...@Mr. Scotch, ik weet niet of het bericht aangepast is, volgens mij niet, je bent je volgens mij nogal aan het aanstellen. CAG geeft bijna niets..."

King Kong(2005)

"...Herzien, ik ben nu wat minder onder de indruk dan toen ik de film in de bioscoop zag. Wat opvalt is dat veel scenes veel te lang duren. Het gevecht..."

Hulk(2003)

"...Veel goede films vanavond. Hulk is ook een prima film. Een stripverfilming met wat meer diepgang dan gebruikelijk (wat door sommigen als een nadeel..."

Laatste reacties

"...Ziet er niet boeiend uit. En omdat de trein niet meer kan remmen worden er allerlei voertuigen op spoorwegovergangen aangereden? Alsof een trein daar normaal wel remt?..."
Eerste Unstoppable trailer!
"..."In ieder geval in hoeveelheid, aangezien The Dark Knight (2008) (Batman valt onder DC Comics) nog steeds en veruit de best verdiende comicverfilming is." Waar the fuck slaat dat op? Mogen we dat lekker zelf uitmaken?..."
Green Lantern doodt Deadpool?
"...Vrij matige film. Ik snap het stukje over tempo in de tweede helft niet, want de gehele film - behalve de eerste paar minuten - gebeurt er nauwelijks wat. Wat overdreven sentimenteel drama verandert daar niet zoveel aan...."
Hereafter
"...Ik denk dat de doelgroep de satire nauwelijks doorheeft. Ik kan er verder niet over oordelen, want ik heb de serie en film nooit gezien...."
Gooische Vrouwen
"...Geen boeiende poster. En de trailer: een goederentrein explodeert en ontspoort omdat er een auto tegenaan rijdt? Wat een onzin. Ik hoop dat het verhaal verder een beetje boeiend en origineel wordt...."
Zeer fraaie Super 8 poster

laatste ratings

watchlist

tukkerstein heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.