24: Redemption

24: Redemption (2008)

Save the day

Reviews (5)

Tarkus

Avatar

Geen slechte film, maar ik denk dat je, om het verhaal beter te begrijpen, toch bekend moet zijn met de serie '24', en dat ben ik niet.
Maar de vertolkingen bevielen me wel alsook de actiescènes.
En er zitten verscheidene favoriete acteurs van me in de cast, zoals daar zijn, Robert Carlyle, Jon Voigt en natuurlijk Kiefer Sutherland.
Misschien is deze film de aanzet om toch maar eens aan de ganse serie te beginnen...wie weet ??

Mellie

Avatar

Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien...

Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen de serie volgen, dus dat is niet storend..

Wel storend is dat de film geen duidelijk einde heeft, het verhaal is gewoon niet af en zal wel vervolgd worden in de serie! Het gevolg is dat de verwachte samenkoming van de verhaallijnen niet behandeld zijn in de film. De film eindigt zo in een anti-climax! Das jammer.

Wel heeft deze film mijn interesse gewekt om de serie te gaan volgen.

tukkerstein

Avatar

Geen hele denderende film, maar wel degelijk. Inderdaad een vrij voorspelbaar verhaal dat wel veel wegheeft van Tears of the Sun. Er zit minder actie in de film dan je zou verwachten, maar de actie die erin zit is goed in beeld gebracht. Bij vlagen spannend en mooi geschoten. Het hoofdplot in Afrika wordt afgewisseld met een subplot in de Verenigde Staten dat verder wordt uitgediept in het zevende seizoen, en dus geen einde heeft in 24:Redemption.

7/10

oogsnoepje

Avatar

Hvdwal, wie vertelde je dan dat het "een brug slaat" tussen s6 en s7? ;)

Zoals ik al zei is het meer een soort intro voor s7, zeker gezien het einde van deze "film".

Op zich vond ik 'm wel kijkbaar, maar verder een beetje te voorspelbaar, wat ik dan wel weer een kleine tegenvaller vond als 24-kijker. Maar toch, het is maar een intro, en met dat in het achterhoofd vond ik het redelijk goed te doen Smiley face En het is volgens mij een van de weinige afleveringen waarin Jack geen dingen roept over perimeters die afgezet moeten worden :E

Wie heeft er trouwens nog meer de cameraman in de bosjes gespot? 8-)

hvdwal

Avatar

Ik heb deze tv-film inmiddels gezien en om nou te zeggen dat het een brug slaat tussen seizoen 6 en het aankomende seizoen 7? Niet echt, vind ik zelf. Ik heb me een beetje ingelezen in wat er over seizoen 7 wordt geroepen en weet uiteraard hoe seizoen 6 eindigde. En ik zie van het einde van seizoen 6 weinig tot niets terug in deze tv-fim (of eventuele gebeurtenissen die daar op aansluiten) en aan een belangrijke verandering voor seizoen 7, zoals de opheffing van CTU, wordt ook nog geen aandacht gegeven (al KAN het zijn dat dit in de eerste afleveringen van seizoen 7 nog moet gebeuren). Ik ben toch wel een redelijke 24-fan, maar echt ondersteboven van deze tv-film was ik niet. Het waren meer twee losse afleveringen van een nieuw seizoen, dan dat het een brug zou slaan tussen het afgelopen en het nieuwe seizoen. Maar ik ben benieuwd wat de rest van de FilmTotaal lezers er van vinden/vonden...