Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"...[quote=Breug][url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)]Trolllen[/url] op een forum kunnen beter niet zeggen dat ze trollen zijn. Dan gaat natuurlijk niemand meer reageren.[/quote] Misschien vind ik zelf wel dat ik een punt heb! Misschie......"
The Dark Knight
"...Mijn reacties op dit forum bedoeld om een beetje te provoceren, daar hou ik van! Een forum is voor discussie! Dus daar gaan we: [quote=Brintapap]...'Of je kijkt te weinig films, of je weet andere films niet op waarde te schatten!'... Dus omd......"
The Dark Knight
"...[quote=Moarhh88]Ik ben het er mee eens dat mensen dit de beste film ooit vinden, dat is hun mening, maar als je mening is dat eimand dom is als je deze film de beste film ooit vind, vind ik nogal onrespectvol.[/quote] Een beetje onrespectvol was h......"
The Dark Knight
"...Tja... Redelijke TV film. Niet vervelend om te kijken, maar je bent hem weer vergeten zodra hij is afgelopen. Alleen verschrikkelijk voorspelbaar!..."
Derailed
"...[quote=TheDarkKnight]jezus man, je kan het toch de beste film ooit vinden? ik word zo moe van dat gezeik, et is de mening van iemand.. ze zeggen toch niet je MOET het de beste film ooit vinden..? Ik vind persoonlijk Independence Day en Armagedd......"
The Dark Knight

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.