Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"...Ik vind het film aanbod op Netflix nou niet om over naar huis te schrijven... Dit artikel onderschrijft dat alleen maar... ..."
Erg weinig IMDb Top 250-films op Netflix
"...Het grote verschil tussen Marvel en DC is visie! Daar waar Marvel per fase rustig opbouwt naar een climax, is het bij DC eigenlijk vanaf het begin paniekvoetbal en kopieergedrag geweest...."
Waarschijnlijk geen terugkeer Henry Cavill als Superman
"...@ Rich Art In principe ben ik het met je eens... Maar als vader van twee kinderen blijf ik altijd een naar gevoel houden bij een tweede kans voor kind misbruikers. (ook al heeft hij niets gedaan, de intentie was er wel degelijk het is alleen niet gel......"
Olivia Munn voelt zich in de steek gelaten door collega's rond 'Predator'-schandaal
"...Ow gelukkig de rite zit er in!!! Ben nu eigenlijk alleen maar benieuwd hoe je dit verhaal zou kunnen vertellen zonder......"
'It Chapter Two' toont Rite van Chüd
"...pfff wat een beesten! (met name Dwayne & Rocky!) Ben wel benieuwd wat daar weg gestouwd werd met kerst!..."
Vader van Dwayne Johnson krijgt film

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.