Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"...Een vreemd gezicht is het wel, 4 van die mannen in een jas en dan Jenny in d'r jurkje! Ze zag er inderdaad wel fantastisch uit! Mooie jurk!..."
Jennifer Lawrence reageert gepikeerd op ophef te blote jurk
"..."Ik vermaak me er prima mee" Het is altijd fijn als een regisseur een script heeft waar hij zich wel mee vermaakt. Het zou wel pas echt nieuws zijn als hij had gezegd had dat hij een k*tscript heeft, maar dat hij maar probeert het beste ervan te mak......"
J.J. Abrams erg blij met afgerond script 'Star Wars IX'
"...@ Frietgezicht Vast wel! Maar wellicht hadden ze allemaal ook toestemming......"
Oud-manager Rose McGowan pleegt zelfmoord door druk Weinstein-drama
"...De MeToo beweging verdient een betere postergirl dan McGowan! ..."
Oud-manager Rose McGowan pleegt zelfmoord door druk Weinstein-drama
"..."waarna ze onder andere kont schopte in Fast & Furious 6" Ik schop kont Jij schopt kont Hij/zij/het schopt kont Wij schoppen kont We hebben kont geschopt!..."
Trailer post-apocalyptische western sci-fi actiefilm 'Scorched Earth'

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.