Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"...Tja, uit de trailer blijkt duidelijk dat Wanda haar eigen werkelijkheid creeert... Waarom Vision er dan niet bij creeeren?..."
Paul Bettany over hoe het kan dat Vision weer leeft in Marvels 'WandaVision'
"...Persoonlijk heb ik met Pirates hetzelfde als met de Matrix serie. De eerste film waren briljant en staan nog steeds als een huis na al die Jaren. De vervolgfilms hebben nooit meer kunnen vangen wat de eerste films zo goed maakten. Wat mij betreft d......"
Gewaagde uitspraak: "Pirates Of The Caribbean is beter af zonder Johnny Depp"
"...Hi my name is...... Slim Shady!..."
Kristen Stewart te zien op eerste foto's van 'Underwater'
"...Iedere keer dat ik de toplijstjes van Marvel zie qua opbrengsten, moet ik toch heel erg smakelijk lachen om Iron Man 3. Wat een slechte film was dat!!!..."
'Captain Marvel' passeert als zevende deel in het Marvel-filmuniversum de grens van 1 miljard
"...@Frietgezicht Emily is eigenlijk vooral bekend van de videoclip van het liedje blurred lines van Robin Thicke. Inderdaad niks mis mee... ..."
Foto van mooie billen leidt tot een zeer boze Emily Ratajkowski

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.