Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"..."waarna ze onder andere kont schopte in Fast & Furious 6" Ik schop kont Jij schopt kont Hij/zij/het schopt kont Wij schoppen kont We hebben kont geschopt!..."
Trailer post-apocalyptische western sci-fi actiefilm 'Scorched Earth'
"...€ 150,= schikking voor 1 film downloaden redelijk? Daar kun je 20 keer voor naar de bioscoop!..."
DF start verzamelen IP-adressen voor illegale downloads 'The Hitman's Bodyguard'
"...Tina Carlyle - Cameron Diaz Dacht ik al aan bij het lezen van de titel. Heb ik als 12 jarig mannetje wel een klein nat droompje over gehad! Wat een lekker wijf was Cameron toen! ..."
POLL: Meest sexy vrouwelijke filmpersonages!
"...Het ergste is nog dat het allemaal best wel meevalt! Er zijn genoeg afleveringen waar niet 1 borst in te zien is!..."
Emilia Clarke reageert opnieuw op de naaktscènes in 'Game Of Thrones'
"...<a href="https://static.giantbomb.com/uploads/original/0/4216/1877203-team.jpg" target="_blank" rel="nofollow">afbeelding</a><br> <br> Tja, maak daar maar eens "realistische, herkenbare en gevaarlijke jonge vrouwelijke personages" van......"
Nieuwe actieheld op het witte doek: Danger Girl

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.