Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"...Ja dat flirten kan natuurlijk echt niet! Ik ben inmiddels de gangbare procedure gestart om schriftelijk toestemming te krijgen om bij het kijken van haar films naar haar (overigens prima) borsten te staren!..."
'Jessica Chastain heeft spijt dat ze flirtende studiobaas niet heeft uitgescholden'
"...Had nooit genomineerd mogen worden, of gemaakt. Ik zit net op Wikipedia dit verhaal te lezen en is gewoon te verschrikkelijk voor woorden... Hier kun je echt niet over de rug van de nabestaanden een film van maken...."
Massale steun voor intrekken Oscarnominatie 'Detainment'
"...The Last Airbender is echt een gemiste kans geweest! Fantastisch bronmateriaal met warmte en een ziel, precies dat zat niet in de film......"
25 heel slechte films! [deel 5]
"...Slecht verhaal dit... Het zou me niets verbazen als het waar is. Vind het recente Frank filmpje en Pizza tafereel nou ook niet echt getuigen van gepaste ingetogenheid of spijt. Ergens heeft hij wel een klap van de molen gehad imo... Daarnaast treu......"
Broer Kevin Spacey vertelt choquerend verhaal
"...Ik heb ook gesolliciteerd. Ben het ook niet geworden omdat ik een blanke man ben!..."
Stevige kritiek afgewezen 'Black Widow'-regisseur op Marvel Studios

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.