Mellie Avatar

Mellie

Laatste reviews

24: Redemption(2008)

"...Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... Ik snap heus wel dat je bij een film van een serie niet te veel introductie kunt doen omdat velen..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Toen ik deze film zag, was ik er helemaal weg van! Snel de DVD gekocht en inmiddels een paar keer gezien. Dit is echter een film die iedere keer..."

Independence Day(1996)

"...Nummer één in mijn lijstje van films met een mager/slecht verhaal maar toch vermakelijk door de special effects! Deze film zette de trend van..."

The Usual Suspects(1995)

"...Heb deze film nu inmiddels wel een paar keer gezien! Deze film bevat gewoon een aantal klassiekers! Zoals de line-up die grotendeels geïmproviseerd..."

300(2006)

"...Is het als vent zijnde, veroorlooft om te zeggen dat ie deze film tegen vond vallen! Zo ja, sorry! Ik had veel meer van deze film verwacht. Het is..."

Laatste reacties

"...Het punt van de transgender gemeenschap zou eerder moeten zijn dat transgenders niet gediscrimineerd zouden moeten worden op mainstream rollen als bijvoorbeeld Black Widow. In plaats daarvan discrimineren ze een mainstream actrice op een rol van een......"
Andy Serkis: Scarlett Johansson had transgenderman moeten spelen
"...Suggestief kopje weer... Het is geen geheim dat deze beste man zijn krullen al erg lang beu was, maar vanwege zijn rol als Lord Snow zijn kapsel niet mocht veranderen...."
Beeldbewijs: Kit Harington knipt zijn haar af na uitlekken heftige naaktfoto's
"...Nou.....<br> Je kunt een boom natuurlijk ook (her)planten als hij wat ouder is......"
Nóg een grote blunder in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' gespot!
"...Ik vind die poster dus helemaal niks. Vooral die hand linksonder! Net ET die zn nagels is vergeten te knippen... Verder ook weinig vertrouwen in de film. Sony heeft gewoon gebrek aan visie om een universe op te bouwen. Ze proberen iets en borduren d......"
Jared Leto klaar voor Marvel-film 'Morbius'!
"...Jammer dat er geen voorbeelden in de tekst staan. Ik heb dus totaal geen idee waar hij kwaad over is......"
Steve McQueen boos over racistische 'Widows'-recensies

laatste ratings

Mellie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mellie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.