Mellie Avatar

Mellie

reacties

  • [quote=Breug][url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)]Trolllen[/url] op een forum kunnen beter niet zeggen dat ze trollen zijn. Dan gaat natuurlijk niemand meer reageren.[/quote] Misschien vind ik zelf wel dat ik een punt heb! Misschien probeer ik door dit te zeggen wel de voorspelbare reacties (waar een trol op uit is) uit te bannen. ps. Ik was toch wel een beetje nieuwsgierig en ik lees dit op de link: Trollen houden van discussiëren, ook over trollen zelf! }: of toch....

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Mijn reacties op dit forum bedoeld om een beetje te provoceren, daar hou ik van! Een forum is voor discussie! Dus daar gaan we: [quote=Brintapap]...'Of je kijkt te weinig films, of je weet andere films niet op waarde te schatten!'... Dus omdat JIJ! deze film niet het beste vindt...weet de ander de films niet op waarde te schatten. Daar komt het een beetje op neer wat je zegt. Vind ik een beetje kort door de bocht hoor...[/quote] Als je [b]"Dus omdat JIJ! deze film niet het beste vindt"[/b] vervangt voor [b]"Omdat deze film niet de beste IS"[/b] heb je de essentie van mijn verhaal. Daarmee zeg ik dus eigenlijk dat iedereen die deze film de beste ooit vindt, er waarschijnlijk niet zo goed over heeft nagedacht! En dat is dom! [quote=stefanvh]Dus zoiets: 'Of je kijkt te weinig films, of je weet andere films niet op waarde te schatten!' Is natuurlijk volkomen onzin, laten we daar duidelijk over zijn![/quote] Waarom? [quote=stefanvh]Een redelijk antwoord op zoiets kan bijvoorbeeld zijn; Als je echt zo'n filmkenner bent als dat je je voordoet zou je zelf ook moeten toegeven dat TDK een sterk staaltje vakmanschap is, of ten minste dat het een enorm goed script heeft. [/quote] Ten eerste ik ben niet zo'n filmkenner, maar wel iemand die zichzelf ronduit irriteert aan al dat gehype! Daarom mijn tegendraadse reactie. Ten tweede vond ik TDK ook een beregoeie film. het gaat mij om de mensen die zeggen dat het de beste ooit is! Ik heb nooit gezegd dat je deze film niet goed mag vinden!

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=Moarhh88]Ik ben het er mee eens dat mensen dit de beste film ooit vinden, dat is hun mening, maar als je mening is dat eimand dom is als je deze film de beste film ooit vind, vind ik nogal onrespectvol.[/quote] Een beetje onrespectvol was het inderdaad wel. Maar waar is een dergelijke mening op gebaseerd? Wat jij nu zegt is meer in de trend van "over smaak valt niet te twisten." Maar geloof mij, over smaak valt wel te twisten! Als iemand tegen jou zegt dat een frikandel het lekkerste eten is, is dat een mening. Toch begin ik serieuze twijfels te hebben over die persoon. Ik weet namelijk zeker dat iemand die een frikandel het allerlekkerst vind, nog niet veel heeft geproefd en dus absoluut niet kan weten dat een frikandel het lekkerst is! Daarnaast kan hij zoveel ander lekker eten dan gewoon niet op waarde schatten. Zo is het ook met roepen dat deze film de beste is. Of je kijkt te weinig films, of je weet andere films niet op waarde te schatten! Dan kom ik toch weer uit op dom. Maar, wel uitgelegd en daardoor minder onrespectvol!

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Tja... Redelijke TV film. Niet vervelend om te kijken, maar je bent hem weer vergeten zodra hij is afgelopen. Alleen verschrikkelijk voorspelbaar!

    als reactie op de film Derailed

  • [quote=TheDarkKnight]jezus man, je kan het toch de beste film ooit vinden? ik word zo moe van dat gezeik, et is de mening van iemand.. ze zeggen toch niet je MOET het de beste film ooit vinden..? Ik vind persoonlijk Independence Day en Armageddon m'n all time favorites.. waarom? Weet ik veel, because i do.[/quote] Natuurlijk mag je dit de beste film ooit vinden! Het is een vrij land! Iedereen heeft recht op zijn eigen mening! Persoonlijk ben ik van mening dat iedereen die meent dat dit de beste film ooit is, dom is! Niks slechts over de film trouwens, want ik vond het wel een topper!

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=::DFC::Nohands[NL]]Ik had trouwens ooit eens gelezen in een interview met die Hayden Christensen dat zijn filmcarriere/optreden in Star Wars maar éénmalig was en hij zich verder zal storten op zijn studie en daar zijn brood in ging verdienen?[/quote] Hij ging brood verdienen in zijn studie? Doe mij ook zo'n studie!:E

    als reactie op de film Jumper

  • Een ultieme feel-good movie! De absolute must-see van elke happy-end liefhebber!

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • Mijn persoonlijke Bond-favoriet!

    als reactie op de film GoldenEye

  • [quote=FilmTotaal]Donna is opgegroeid in de provincie, en het is haar droom om ooit stewardess te worden. De weg erheen is echter niet makkelijk. [/quote] Tja... Aan het verhaal zal het ook niet liggen!

    als reactie op de film View from the Top

  • [quote=Angelater]Persoonlijk denk ik niet dat het veel mensen uitmaakt waar jij wel of niet heengaat. Deel 1 was een vrij groot succes toen die uitkwam, heb ik begrepen. Het was ook iets nieuws voor de mensen, dus je moet het kunnen begrijpen dat men ook weer benieuwd is naar een 2e deel en een review verwachten, voordat ze deelnemen in de bioscoop.[/quote] Juist!

    als reactie op de film National Treasure: Book of Secrets

  • Ik denk dat filmtotaal ons allemaal aan de filmhuis-films wil krijgen!

    als reactie op de film National Treasure: Book of Secrets

  • Heb hem gezien! De rek is eruit! Maar dat was al na tweede film! En toch ben ik deel III en IV gaan kijken om naar beide films de conclusie te trekken dat de rek er inderdaad uit is! Zal ongetwijfeld ook de conclusie na deel V zijn! Wat dat betreft i seen recensie idd niet nodig!:X

    als reactie op de film Saw IV

  • Jammer idd

    als reactie op de film National Treasure: Book of Secrets

  • Waarom is er nog geen recensie van deze film! De laatste tijd mis ik wel eens vaker recensies van films waar ik wellicht naar toe zou willen gaan! Erg jammer! Zou is er ook neregens een recensie te bekennen van bijvoorbeeld Harry Potter 5 en Moordwijven!! Sorry beste mensen van filmtotaal! Maar ik vind dit gewoon slordig!

    als reactie op de film Saw IV

  • Superfilm! Ode aan het feit dat de mens genetisch maar twee keer zo gecompliceerd is dan een fruitvliegje! Oftewel genetische manipulatie is ook niet alles!

    als reactie op de film Gattaca

  • [quote=CAGE]Als je de lijst eens bekijkt waarin Jackson allemaal een rol heeft gehad is deze naar mijn mening zijn zoveelste misstap. Hij heeft gewoon heel wat verkeerde keuzes in films gemaakt in zijn lange carriere ondertussen.[/quote] Dat is ook een keuze van hem. Hij wil gewoon in zoveel mogelijk films spelen. Is ergens wel jammer, want het geeft nooit een garantie tot een goede film als Sam erin speelt. Net als in Snakes On A Plane moet Sam hier laten zien dat hij de coolste motherfucker alive is! Persoonlijk vind ik dat hij daar in deze film in geslaagd is. Dit zorgt ervoor dat de film heel lekker weg kijkt! Geen bull shit, geen poging om als film uit te blinken, gewoon een coole stijlfilm!

    als reactie op de film Shaft

  • [quote=Max v]rustig }: of verwacht je het einde van de wereld?[/quote] Ja sorry, bedoelde het minder lullig als dat her er stond!

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: At World's End

  • Waar blijft die recensie????

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: At World's End

  • Waar erger ik me aan bij deze film? 1) Ben Affleck!!! 2) Het slappe liefdesverhaaltje! 3) Het nationalitische gedoe! Het eergevoel, de helden en de "mooie" shots van de Amerikaanse vlag ten spijt, maar deze slag hadden ze toch mooi verloren! Dus: Niet kijken!

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • [quote=Baski]Ik herken hier toch iets in, van de film 'The Negotiator'..... of zou het aan mij liggen? ;)[/quote] De hoofdpersoon begint idd in beide films een gijzeling!

    als reactie op de film John Q

  • [quote=BdR]moraal van het verhaal [spoiler]gijzel een ziekenhuis en je krijgt je zin en wordt als held behandeld.[/spoiler] oftewel kutfilm.[/quote] Wow, wat ga jij hier kort door de bocht zeg! Ik zeg niet dat het een baanbrekende film is, maar dat is echt niet de boodschap die de film mee wil geven! Het verhaal van John Q, een wanhopige vader die zijn kind wil redden, probeert echt wel de aandacht te vestigen op een groot mankement in de (amerikaanse) samenleving! Dat jij deze boodschap niet begrijpt maakt het zeker nog geen kutfilm!

    als reactie op de film John Q

  • [quote=Jusjuh]Neenee, je vat het verkeerd op. King Kong is een grote film, in alle opzichten. Nu zijn alle aparte hoofdstukjes prima afgewerkt, drama, actie, horror. Alleen past het niet helemaal bij elkaar. En je legt mijn theorie verkeerd uit. Ik bedoel op het feit dat hoe groter de film, hoe moeilijker het word om alles perfect te maken, te laten kloppen. Hoe langer de film, hoe moeilijker het is om 3 uur lang de aandacht vast te laten houden. Dus lengte is niet altijd more.[/quote] Ben ik met je eens. Het blijft gewoon erg moeilijk! Ik snap jou, jij snapt mij! Laten we elkaar een virtuele hand geven! T+)

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Jusjuh]Dan ga ik nu even mijn theorie over films geven, die best wel aansluit op Thiver's opmerking. Films zijn als huizen, of kamers. Kleine kamers kunnen gemakkelijk goed, of perfect ingericht worden. Denk aan films zoals Garden State. Hoe groter de kamer, hoe moeilijker het word om zoiets perfect te doen. The Lord of the Rings is een enorm landhuis, en Kong een villa. More kan bést more zijn, zolang het goed gedaan word. Als je een villa in 2 dagen moet inrichten, zal dat moeilijker zijn dan een kamertje in 2 dagen inrichten. Less zóu dus more zijn. Maar, weinig mensen willen een kleine kamer, dus word er vaak gekozen voor een groot huis ;). Dus, bij Kong geld wel degelijk more, is more. Al hebben we bij Kong lichtelijk te maken met verschillende kamers, perfect ingericht, maar niet altijd even goed afgestemd. En dan heb ik ook nog een theorie over de tuin, maar ik houd mijn mond wel :E.[/quote] Dus omdat mensen een langere film willen is Kong "wel degelijk more?" Om in jouw termen te spreken vond ik het "more-aspect" in Kong, zoals ik heb besproken, toch een minpunt (less.) Helemaal jammer is het dat Jackson het in LOTR beter heeft gedaan, daar is more (naar mijn mening) wel more! Verder ga ik stoppen met kritiek geven! Deze film is zeker niet slecht, zoals ik in mijn vorige post heb gezegd, is er genoeg te genieten in deze film! Ben blij dat ik hem in de bios heb gezien, ik zal de DVD alleen niet kopen!

    als reactie op de film King Kong

  • Mmm... Deze film of het waargebeurde woensdagavond dramaverhaal op RTL 4! Moeilijk!

    als reactie op de film Love & Sex

  • [quote=MrMister]king kong, jack black damn die peter jackson en zijn alliteraties !!:-S>:)[/quote] King Kong is inderdaad een alliteratie (medeklinkerrijm) Jack Black is geen alliteratie maar een assonantie (klinkerrijm)

    als reactie op de film King Kong