Brotherhood of the Wolf

Brotherhood of the Wolf (2001)

The year is 1766... The hunt for a killer has begun

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

De hoofdrolspeler is me onbekend, maar Vincent Cassel en Monica Bellucci zijn natuurlijk wel alom bekend, en toch valt deze film met zulke 2 grote namen me toch wel een beetje tegen.
Ik had meer actie verwacht en veel minder gepraat, want dat gebeurt wel té veel in deze film, zodanig dat het begint te vervelen.
De, te weinige, actiescènes zijn evenwel goed en boeiend.
Maar ook de special effects zijn aan de mindere kant.
Toch geef ik de film nog een 3 sterren, omdat, voor een Franse film zeker, het verhaal wel heel origineel is, alleen de afwerking laat dus te wensen over.

Mr. Scotch

Avatar

Erg sfeervolle film. Soms ietwat over the top en wat te dik aangezet (een soort Franse Hollywood formule wordt hier gebruikt om een groter publiek aan te spreken), maar het mag de pret niet drukken.
De mysterie is groot en de actie vet.
Toen ik hem voor het eerst zag herkende ik vooral de acteur die in Crying Freeman de hoofdrol speelde, nu vind ik het vooral opmerkelijk dat ik toen niet zag dat Vincent Cassel (oa La Haine) en Monica Bellucci erin spelen.
Ik ben wel benieuwd of ik hem nu nog zo vermakelijk vind (want meer dan goed vermaak is deze film zeker niet) als vroeger.