Mr. Scotch Avatar

Mr. Scotch

Laatste reviews

The Godfather: Part III(1990)

"...Prachtige film. Al dat gezeik altijd over de eerste twee en dat ze beter zijn. Onzin. Tuurlijk heeft het niet meer de sfeer van de jaren 70. Het zijn..."

The Shawshank Redemption(1994)

"...Een van de meest overrated films ooit. Wat een oversentimenteel, met clichés volgepropte zeikfilm zeg. :r het ligt er allemaal zoooo dik bovenop,..."

Equilibrium(2002)

"...Inderdaad een nutteloze recensie op de voorpagina. Als je het dan zo'n enorme kutfilm vind dat je er alleen nog maar op kan zeiken, laat het dan..."

Casualties of War(1989)

"...Teleurstellend, deze film. Ik vind Vietnamfilms vaak erg boeiend maar deze stelt op veel vlakken echt zwaar teleur. 1. Ten eerste zijn de..."

Brotherhood of the Wolf(2001)

"...Erg sfeervolle film. Soms ietwat over the top en wat te dik aangezet (een soort Franse Hollywood formule wordt hier gebruikt om een groter publiek aan..."

Laatste reacties

"...[quote=Vic]@leo en sinds wanneer hebben de meeste mensen gelijk? meeste mensen hadden gewoon veel te lange tenen![/quote] Als je met lange tenen een hekel aan ongenuanceerde haatzaaierij bedoelt liep ik inderdaad in hele grote schoenen destijd......"
Interview
"...Hele leuke film. Net gekeken, goed acteur werk van jong en oud. Komt goed in de buurt van 'Roald Dahl gevoel' van zijn boeken, dus wat mij betreft een prima verfilming...."
Danny the Champion of the World
"...Wat een leuke film. Ik denk wel de beste sherlock holmes die ik gezien heb. Niet alleen de zaak waar ze mee bezig zijn is boeiend maar ook Sherlock zelf en de manier waarop hij en watson met elkaar omgaan is leuk om naar te kijken...."
Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking
"...Een 2.7 op IMDB en, afgaande op de trailer, nog steeds niet zo kut dat ie weer grappig is. Onkijkbaar kut dus...."
Dirty Love
"...Wat een geweldig leuke film. De sfeer, het acteerwerk, het verhaal, de tijd waarin het zich afspeelt, eigenlijk alles eraan is goed...."
Hard Times

laatste ratings

7,0
About a Boy (2002)
About a Boy (2002)
7,0
Batman (1989)
Batman (1989)
7,4
V for Vendetta (2005)

watchlist

Mr. Scotch heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.