Mr. Scotch Avatar

Mr. Scotch

Laatste reviews

The Godfather: Part III(1990)

"...Prachtige film. Al dat gezeik altijd over de eerste twee en dat ze beter zijn. Onzin. Tuurlijk heeft het niet meer de sfeer van de jaren 70. Het zijn..."

The Shawshank Redemption(1994)

"...Een van de meest overrated films ooit. Wat een oversentimenteel, met clichés volgepropte zeikfilm zeg. :r het ligt er allemaal zoooo dik bovenop,..."

Equilibrium(2002)

"...Inderdaad een nutteloze recensie op de voorpagina. Als je het dan zo'n enorme kutfilm vind dat je er alleen nog maar op kan zeiken, laat het dan..."

Casualties of War(1989)

"...Teleurstellend, deze film. Ik vind Vietnamfilms vaak erg boeiend maar deze stelt op veel vlakken echt zwaar teleur. 1. Ten eerste zijn de..."

Brotherhood of the Wolf(2001)

"...Erg sfeervolle film. Soms ietwat over the top en wat te dik aangezet (een soort Franse Hollywood formule wordt hier gebruikt om een groter publiek aan..."

Laatste reacties

"...Als je een recensie begint met "Eén van de leukste scènes in (500) Days of Summer is die waarin..." dan heb ik al geen zin meer om verder te lezen. Prima manier om het leukste stukje van een film wat minder leuk te maken voor iedereen die je recensi......"
(500) Days of Summer
"...Heb de film ook gister gezien en ik heb hem op IMDB een 5/10 gegeven. Ik twijfel nu of dit niet nog te hoog was. Wat een lege, lege film. En saai, jezus! Er wordt nergens spanning opgebouwd. Je gaat gaandeweg de film totaal niet met de karakters mee......"
Public Enemies
"...Idd ben het verder niet zo eens met de recensie, vind de recensie [url=http://www.imdb.com/title/tt0861689/usercomments]Blandness[/url] van een IMDB user een stuk dichter in de buurt komen van wat ik ervan vond. [rating 1]..."
Blindness
"...[quote=Thiver]I beg to differ. Zoals ik in [url=http://www.filmtotaal.nl/forum/viewtopic.php?p=433029#433029] mijn recensie [/url] al aangeef heeft de film nogal wat handicaps maar op de een of andere manier komt Guy Ritchie er vrij goed mee weg. Maa......"
RocknRolla
"...[quote=Vic]@leo en sinds wanneer hebben de meeste mensen gelijk? meeste mensen hadden gewoon veel te lange tenen![/quote] Als je met lange tenen een hekel aan ongenuanceerde haatzaaierij bedoelt liep ik inderdaad in hele grote schoenen destijd......"
Interview

laatste ratings

7,0
About a Boy (2002)
About a Boy (2002)
7,0
Batman (1989)
Batman (1989)
7,4
V for Vendetta (2005)

watchlist

Mr. Scotch heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.