Mr. Scotch Avatar

Mr. Scotch

reacties

  • [quote=Vic]@leo en sinds wanneer hebben de meeste mensen gelijk? meeste mensen hadden gewoon veel te lange tenen![/quote] Als je met lange tenen een hekel aan ongenuanceerde haatzaaierij bedoelt liep ik inderdaad in hele grote schoenen destijds. Jammer dat hij vermoord is, gun je niemand enzo, maar ik mis hem totaal niet.

    als reactie op de film Interview

  • Hele leuke film. Net gekeken, goed acteur werk van jong en oud. Komt goed in de buurt van 'Roald Dahl gevoel' van zijn boeken, dus wat mij betreft een prima verfilming.

    als reactie op de film Danny the Champion of the World

  • Wat een leuke film. Ik denk wel de beste sherlock holmes die ik gezien heb. Niet alleen de zaak waar ze mee bezig zijn is boeiend maar ook Sherlock zelf en de manier waarop hij en watson met elkaar omgaan is leuk om naar te kijken.

    als reactie op de film Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking

  • Een 2.7 op IMDB en, afgaande op de trailer, nog steeds niet zo kut dat ie weer grappig is. Onkijkbaar kut dus.

    als reactie op de film Dirty Love

  • Wat een geweldig leuke film. De sfeer, het acteerwerk, het verhaal, de tijd waarin het zich afspeelt, eigenlijk alles eraan is goed.

    als reactie op de film Hard Times

  • Ontopic: Prachtige ingetogen ontroerende film. Sterk acteerwerk van eigenlijk alle hoofdpersonen. Offtopic: [quote=Squeekz]Je zou het mooi vinden als vanB niet meer op de weg zou rijden? Ken je vanB persoonlijk? Waarom zou je iemand zoiets toewensen? [/quote] hahaha! waarom zou je iemand toewensen om niet meer op de weg te rijden? Oh heerlijk... [quote=Squeekz] Sorry voor het off-topic gaan, maar moest het even kwijt, want er klopt niks van WizzardOfOss zijn reactie. [/quote] Een spreekwoord. Iets met splinters, balken en ogen. Toch bedankt, wel weer even gelachen om de meest clueless reactie van de week. En nee, zijn punt is niet geldig, het is een totaal scheve vergelijking van VanB [quote=vanB]En als je niet tegen bumperkleven kan dan moet je maar niet meer gaan autorijden? Doe toch niet zo dom man![/quote] Wat guusguzers volgens mij wilt zeggen is dat, om even in vanB's prachtmetafoor door te gaan, je als je niet tegen bumperklevers kan je nog wel gaat autorijden, maar niet op zoek moet gaan naar bumperklevers om daar dan toch even voor te gaan rijden. Of om door te gaan op de net zo mooie als niet steekhoudende metafoor van Squeeks [quote=Squeekz] Stel je eens voor als je dezelfde regel op menselijk contact zou toepassen. Moet hij maar nooit met mensen praten, want er is een kans dat iemand gaat vloeken of zo? [/quote] Nee, maar hij moet ook niet doelbewust gesprekjes aanknopen met gilles de la tourette patienten. En nee, ik zou dat niet mooi vinden als iemand hier gilles de la tourette had, ik ken niemand hier persoonlijk en ik zou het niemand toewensen :)

    als reactie op de film 25th Hour

  • Onrealistische dialogen in combinatie met (voor dit soort arthousefilm) typische, en in mijn ogen storende, theatrale tekstregie. tergend langzaam tempo, wat ik normaliter geen nadeel hoef te vinden. Wel prachtige beelden en hele mooie muziek. Blue heb ik met moeite uitgezeten, Rouge heb ik niet meer volgehouden, Blanc heb ik niet eens meer geprobeerd... Voor de liefhebber, zal ik dan maar zeggen.

    als reactie op de film Trois couleurs: Rouge

  • Trage maar mooie film. een goeie 7 uit 10.

    als reactie op de film Conseguenze dell'amore, Le

  • Hahaha! wat moet dit een relaxte film zijn. Wel mooi trouwens als je deze uit de videotheek weet te pikken met het idee dat het nog wel wat kan zijn.

    als reactie op de film One Tough Bastard

  • [quote=CAG]wreed einde, mooie van deze film is dat je een band krijgt met haar, als kijker en haar datgene toewenst waarin ze gelooft. Clint met zijn spijkerharde karakter ..[/quote] oke, leuk dat je alvast een idee geeft hoe het eindigt. Maakt het echt een stuk leuker om te kijken. idiot.

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • [quote=::DFC::Nohands[NL]]Tja zoals ik al vaker heb geschreven, een klassieker,meesterwerk, goede film met goede muziek en een spannend goed verhaal en een goede cast!!! T+)[/quote] ja joh, tuurlijk. instant classic. ik snap niet dat ze uberhaupt nog films durven te maken sinds ie uit is.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Echt een hele leuke film. Lekker cynische willis, nog erger dan in die hard. Leuke humor, en onderhoudend plot. Natuurlijk allemaal verre van geloofwaardig maar dat maakt niet uit. Gewoon popcorn derbij, onderuit leunen en genieten... (ware het niet dat Man on fire op tv komt :P)

    als reactie op de film The Last Boy Scout

  • [quote=Calva] Tuurlijk is dit geen top film die in de IMDB 250 zal komen, maar dat had hier toch ook niemand verwacht, lijkt me? Deze film is gericht op een veel groter publiek dan bijvoorbeeld Donnie Darko. En daarom is de film veel extremer. De meeste mensen willen helemaal niet weten hoe tijdreizen precies gaat, ze nemen dat namelijk gewoon aan. Om deze reden moet je ook niet zo een probleem maken van de gaten die er in het verhaal zitten. Op FT heb je (waarschijnlijk) mensen die echt na gaan denken na het zien van een film (ik ben er ook zo een :P), maar het grote publiek denk echt niet zo veel na wat er nou bedoeld wordt met zo'n film en wat de achterliggende gedachte is. [/quote] Hier ben ik het niet mee eens. Ik vind ten eerste namelijk wél dat het een topfilm is. Ik wist op voorhand niets over de film, had er zelfs nog niet van gehoord, en had daarbij een enorme hekel aan ashton kutcher, wie het zelfs in een programma als Punk'd nog lukt om een belabberde acteerprestatie neer te zetten. Maar de film was zo weird en de duisterheid van de gebeurtenissen in het begin waren zo contrasterend met de bijna computerganimeerd stralende omgeving dat ik al vrij snel met open mond en grote ogen op het puntje van mijn stoel zat. Daarnaast insinueer je met je opmerking over Donnie Darko dat DD meer een topfilm is dan TBE omdat er dieper ingegaan wordt op het hoe en wat van het tijdreizen. En vervolgens ga je het ook nog hebben over "mensen die echt gaan nadenken bij een film", waarmee je óf lijkt te willen zeggen dat voor mensen die veel nadenken bij/over de film die ze zien deze film minder interessant is dan DD óf dat mensen die deze film gaaf vinden dus wel mensen zullen zijn die niet zoveel over films nadenken. Beide punten ben ik het niet mee eens. Ik denk ook veel na over de films die ik kijk en ben een behoorlijk kritische kijker. En ik vond dit een extreem gave film. Eentje die me enorm aan het denken zetten en op een hele andere manier dan Donnie Darko. Want de thema's binnen deze 2 films verschillen nog behoorlijk, al hebben ze wel overlappingen. Ik zet dan ook behoorlijk mijn twijfels bij de link die je legt tussen hoe "extreem" the butterfly effect is en hoe weinig er over de theorie over tijdreizen er in voorkomt in vergelijking tot DD en dat ie voor het "gewone" publiek is. Vette film trouwens. ;)

    als reactie op de film The Butterfly Effect

  • [quote=Pococurante]Ik zie deze film vooral als een verwoede (en mislukte) poging om origineel te doen. [/quote] Ha! (gave film trouwens! deed me beetje denken aan me, you and everyboby we know qua absurditeiten)

    als reactie op de film Happiness

  • [quote=marjolijn].....anders isie gewoon te flauw (behalve het oegieboegie stukje O+:E:+[/quote] Dat klinkt inderdaad niet zo flauw... :) Desalniettemin heerlijk voor de liefhebber van smakeloze jaren 80 komedies en anders zoals hierboven al gezegd gewoon voor old times sake.

    als reactie op de film Porky's II: The Next Day

  • Wat een lekkere film. Acteerprestaties van Jet Li zijn echter om te huilen. Mét de pet op. Een erg smerig weeig zoetzappig overdone feel-good midden van de film doet erg geforceerd aan, maar het maakt allemaal niet uit daar de gruwelijke acties en sowieso het hele concept van de slaaf met de halsband die ass-kicked het helemaal goedmaakt!

    als reactie op de film Unleashed

  • Ik kan me vergissen, maar is een 7.9 niet een klein beetje overdreven?

    als reactie op de film Good Will Hunting

  • Jezus, wat een enorme zeiktrailer zeg... degene die dat op zijn geweten heeft mogen ze een nekschot of 2 geven. hij leek me eerst nog wel interessant maar nu kan ik het voor-middelbare-leeftijd-vrouwen-geschreven-dramatische-arthouse-tearjerker gevoel niet meer van me afschudden. Kan iemand mij nog overtuigen van het tegendeel?

    als reactie op de film Heaven

  • Jezus... lachen is ie wel, deze film maar een 6.2 op IMDB? de enige reden dat ie zo leuk is is juist omdat ie zo ongelofelijk slecht is :)

    als reactie op de film The Running Man

  • Brrr.... koude rillingen, niet van genot....

    als reactie op de film Stilte rond Christine M., De

  • Jezus, 7.9 is inderdaad erg overrated 7 hoogstends, en dan komt ie goed weg

    als reactie op de film Almost Famous

  • Is dit niet een remake van een film met jean reno....?

    als reactie op de film The Transporter

  • Anders ga je alvast ff vertellen dat de film slecht eindigt. flapdrol.

    als reactie op de film Brubaker

  • Mooi gezegd hoor, cage. Niets op af te dingen. :)

    als reactie op de film 15 Minutes

  • [quote=Bilspleet]het einde is idd een beetje jammer... de wending niet, die is wel heel goed, maar de laatste seconden zijn gewoon beetje jammer...[/quote] Het laatste stukje vind ik juist heel mooi :) Dat red de film nog een beetje wat mij betreft. Voor de rest veel cliches in de film en vaak gebruik gemaakt van typetjes die niet erg origineel zijn. Dat vind ik een beetje jammer. IMDB cijfer van 7.3 vind ik ook wel wat te hoog. Eerder een 6.5

    als reactie op de film Identity

  • Haha! wauw, en daar ging mijn geloofwaardighijt... :P

    als reactie op de film Hedwig and the Angry Inch

  • [quote=Crying_Freeman_]John Wayne, meer hoef ik niet te zeggen![/quote] Dat had je uberhaupt niet hoeven te zeggen, dat zien we bij de info ook wel staan

    als reactie op de film El Dorado

  • Wat een weirde film was dit! trek persoonlijk de combinatie van films + liedjes zingen niet echt. krijg dan angst dat het ineens een musical wordt. Als je daar juist wel van houd en ook openstaad voor de gefreakedheid der mensen is het een aanrader.

    als reactie op de film Hedwig and the Angry Inch

  • T camerawerk bedroevend...? eeuh... kan je dat uitleggen?

    als reactie op de film Fight Club

  • Jezus, mensen hier worden helemaal lyrisch over deze film... ik vond het een typische 13 in een dozijn film. leuk voor op het moment (als je hem toevallig op tv tegenkomt) en een week later ben je hem weer vergeten, maar dat is niet erg aangezien er dan weer precies zo'n film op tv is. Maar goed, misschien moet ik hem nog een tweede kans gunnen...

    als reactie op de film Backdraft

  • Daar moet je maar niet op letten. dat gebeurt echt te vaak om er nog op te reageren. belangrijker is denk ik de vraag: leuke film?

    als reactie op de film Strange Frequency

  • Als je bij tv-gids kijkt zie je dat de film tot 23.00 duurt. dus als het goed is hebben ze er niet in geknipt. en maar goed ook. bastards

    als reactie op de film The Life of David Gale

  • Inderdaad, davidson goddamned

    als reactie op de film Tigerland

  • Pfff wat een lelijke kutmongool, beter dat die dit soort films niet gaat kijken vanavond. hou het maar lekker bij holyman

    als reactie op de film Sweet Sixteen

  • Zo een bekende film. En dan nog helemaal geen reacties erop. Jammer, want ik heb hem nog niet gezien en was toch wel een tikje nieuwsgierig naar de meningen van de lieve kijkbuiskindertjes die zo veelvuldig filmtotaal bezoeken.

    als reactie op de film Dead Man Walking