Moordwijven (2007)

No body is perfect

Reviews (3)

Brintapap

Avatar

Zo...deze film was me toch een potje slecht.
- Geen diepgang (karakters of wat dan ook)
- Neiging om de bioscoop uit te lopen
- Crew idd in beeld HALLOW!

Niet k*t bedoelt (misschien ook wel) maar deze film was echt super slecht, het verhaal had veel beter uitgewerkt kunnen worden, interessantere stukken laten zien, vooral hoe de drie dames elkaar leerde kennen of iets dergelijks. Maar je werd er gewoon in gepropt en moest het maar grappig vinden. Ook heb ik het gevoel dat DickMaas absoluut niet de tijd heeft genomen om dingen over nieuw op te nemen ofzo...Enigste goede stukken waren de Maybach achtervolging en de eerste ontmoeting met de huurmoordenaar in 't cafe.

!#@ wat was deze film voorspelbaar en superweinig aan. De gesprekken van de drie dames die maar vaak vanuit 1 camera standpunt zijn opgenomen zijn (zo'n 60% van de film)..bedroevend, dingen lijken echt super snel opgelezen te zijn en ga zo maar door...

En het einde ook...zoveel in eens in elkaar gepropt...je leeft met niemand meer mee, het interesseerde me echt geen ene hol meer.

Maarja dat is de mening van Brintapap!

Baski

Avatar

Heb hem van de week in de bios gezien en vond de film niets bijzonders.
Het begin van de film is wel leuk en tegen het einde komt het ook wel een beetje los. Maar voor de rest vond ik het allemaal vrij traag voorbij gaan.
Weinig diepgang, maar dat verwachtte ik eigenlijk ook niet.
Waar ik me wél heel erg aan stoorde, was dat de hele crew zichtbaar was in de mega-zonnebrillen van de dames (Bootscenes) En dan een paar keer, een paar volle seconden in beeld.
Ik kon bijna zien of de geluidman een horloge droeg ja of nee.
Dit kan toch niet de bedoeling zijn geweest? :}

BlauweBanaan

Avatar

Ik heb al een paar voorstukjes van deze film bekeken en ook een Achter de schermen, en voor het soort film lijkt hij me best interessant. Waar ik zo gauw aan moest denken is de serie Gooische Vrouwen maar er zit natuurlijk een ander idee achter het filmen van een serie dan een film.

Wat betreft de financiele backing toch knap wat er dan uitkomt zeker als je dan ook werkt met een klein team in tegenstelling tot sommige films waar je 10 minuten naar de aftiteling zit te kijken, dus ja een heel ander formaat.

Met zijn herkansing Down, die overigens teleurstelt, blijkt misschien dat Dick Maas zich toch beter kan inzetten voor de betere Nederlandse producties, waar hij zich met deze film "Moordwijven" toch weer aardig van zijn betere kant laat zien.

Ps. "De Botox Methode" klinkt idd veel beter!