BlauweBanaan Avatar

BlauweBanaan

Laatste reviews

Spring, Summer, Fall, Winter and Spring(2003)

"...Ik heb onwijs genoten van deze prachtige film. Heb hem al eerder in huis op DVD gehaald (samen met Bin-Jip ook van deze regisseur). In het begin van..."

Bin-jip(2004)

"...Na het lezen van bovenstaande reactie over het vele geweld dacht ik dat het een gewelddadige film zou zijn maar juist het tegendeel is waar. (er komt..."

Terminator 3: Rise of the Machines(2003)

"...Ook ik deel de mening van de auteurs hierboven. T3 komt in mijn ogen ook niet meer geloofwaardig over. Waar ik me erg aan stoor is het overdadige..."

Moordwijven(2007)

"...Ik heb al een paar voorstukjes van deze film bekeken en ook een Achter de schermen, en voor het soort film lijkt hij me best interessant. Waar ik zo..."

The Golden Compass(2007)

"...Ik hoorde al een hele tijd terug over deze film en het verhaal spreekt me erg aan. Het lijkt me erg de moeite waard om deze straks in de bios te..."

Laatste reacties

"...The Rock in feeënpakje is als JC van Damme in een kabouterpakje. Dat mag gewoon niet....."
Tooth Fairy
"...Leuke vermakelijke film, maar weinig origineel...."
Paul Blart: Mall Cop
"...Ik vond het een mooie film, heel creatief gemaakt. Ik hou van tijdspelingen net zoals in Slipstream. Tijdsmomenten beinvloeden, ertussen leven. De film neigt zelfs naar het artistieke, en neemt zichzelf gelukkig niet al te serieus. Een vertellende st......"
Cashback
"...Aardige romantische film in kerstsfeer. De verhaallijn laat zich makkelijk raden, toch vermakelijk en soms grappig...."
Undercover Christmas
"...Wat een prachtig verhaal als ik dit zo lees! :) l'amour toujour Ik hoop dat er wel NL ondertiteling is want m'n Frans is eh wat ondergesneeuwt...."
Liefde kent geen muren

laatste ratings

watchlist

BlauweBanaan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.