Baski Avatar

Baski

Laatste reviews

An Inconvenient Truth(2006)

"...En vergeet ook niet: De aarde bestaat al miljoenen jaren, dan weer een ijstijd, dan weer aardoppervlak bezaait met zinderende vulkanen,..."

Heat(1995)

"...Ik heb hem laatst thuis nog eens opgezet, met m'n nieuwe geluidsinstallatie en... nu weet ik het zeker: Dit is de beste shoot-out ooit! :E Het..."

Moordwijven(2007)

"...Heb hem van de week in de bios gezien en vond de film niets bijzonders. Het begin van de film is wel leuk en tegen het einde komt het ook wel een..."

Taxi 3(2003)

"...Mijn advies: Sla deze film over, kijk hem niet!! Hij is niet te vergelijken met deel I en deel II. Waar je bij de eerste 2 delen, nog strakke..."

Torque(2004)

"...Als motorliefhebber, deze met wat vrienden in de bios gezien: Damn! Wat was dat een waste of money!! De eerste scene, wanneer ze met een paar..."

Laatste reacties

"...Gisteren in de Sneak (Ehv) gezien. Bill Murray op zijn best, ondanks zijn leeftijd. Een film met een lach en een traan, maar een feelgood movie bovenal. Aanrader!..."
St. Vincent
"...Nog maar 1 jaartje wachten, maar hij komt! Hij komt! Voor degene die niet weten wat het is: Dit was een Frans/Japanse tekenfilm serie gedurende de jaren '80. Goed opgezet, leuk verhal, dito actie scenes en een knaller van een laatste aflevering......"
Cobra: The Space Pirate
"...Heet de duitse versie van deze film Seyss Inkheart? ;)..."
Inkheart
"...Hij was niet bijzonder grappig of bijzonder leuk. Hij was ook niet bijzonder. In het leven kan je makkelijk... zonder...."
Kickin' It Old Skool

laatste ratings

watchlist

Baski heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.