Baski Avatar

Baski

Laatste reviews

An Inconvenient Truth(2006)

"...En vergeet ook niet: De aarde bestaat al miljoenen jaren, dan weer een ijstijd, dan weer aardoppervlak bezaait met zinderende vulkanen,..."

Heat(1995)

"...Ik heb hem laatst thuis nog eens opgezet, met m'n nieuwe geluidsinstallatie en... nu weet ik het zeker: Dit is de beste shoot-out ooit! :E Het..."

Moordwijven(2007)

"...Heb hem van de week in de bios gezien en vond de film niets bijzonders. Het begin van de film is wel leuk en tegen het einde komt het ook wel een..."

Taxi 3(2003)

"...Mijn advies: Sla deze film over, kijk hem niet!! Hij is niet te vergelijken met deel I en deel II. Waar je bij de eerste 2 delen, nog strakke..."

Torque(2004)

"...Als motorliefhebber, deze met wat vrienden in de bios gezien: Damn! Wat was dat een waste of money!! De eerste scene, wanneer ze met een paar..."

Laatste reacties

"...Helemaal goed deze recensie. Hij geeft mijn gedachten ook goed weer, vooral over hoe ik over dit soort dansfilms denk... :E..."
Step Up 3D
"...[quote=B@chelor]Je moet inderdaad van Tarantino houden; vooral die lange dialogen :) En die scenes lijken geen half uur te duren; het is gewoon zo! Kijk maar naar Inglourious Basterds; geweldig :E[/quote] Prachtig die scenes met dialogen, ik ho......"
Machete
"...[quote=skullsplitter]Tarantino is vrienden met iedereen die goede films maken, dus ik zou mezelf gewoon te raden gaan...[/quote] Zo izzut!..."
Quentin Tarantino onder vuur
"...Vanavond kijken in Brabanste bios! De blikken Schultenbraü liggen al koud in de koelkast en worden vanavond mee naar binnen gesmokkeld... :E..."
New Kids: Turbo!
"...Gisteren in de Sneak (Ehv) gezien. Bill Murray op zijn best, ondanks zijn leeftijd. Een film met een lach en een traan, maar een feelgood movie bovenal. Aanrader!..."
St. Vincent

laatste ratings

watchlist

Baski heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.