Chapter 27 (2007)

No one can survive becoming a legend.

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

De film eens herbekeken, en mijn score iets verhoogd.
Eigenlijk gaat de film meer over de 3 dagen voor de moord dan over de moord zelf; maar niettemin blijft het een interessante film.

Commentaar 2008:
Dat de film niet boeiend zou zijn, maar wel interessant, had ik wel verwacht.
Ik herinner me 8 december 1980 als de dag van gisteren, en net als zovele Lennon-fans was het ook een schok voor mij toen ik het nieuws vernam van de moord op John.
Het is daarom ook de reden dat ik deze film heb aangekocht, ik wou wel eens weten wat Mark Chapman bezielde om deze moord te plegen.
Nu ja, dat hij een gestoord persoon is maakt deze film wel duidelijk, een andere conclusie kan je hier niet uit trekken.
Goed geacteerd van Jared Leto, die erg lijkt op Chapman in deze film.
Eigenaardig genoeg, de rol van John Lennon wordt in deze film gespeeld door een zekere... Mark Chapman.
Deze film is echt voor geïnteresseerden, voor wie niet echt de geschiedenis kent of fan is van Lennon, raad ik deze prent zelfs af, hij zou je alleen maar vervelen vrees ik.

Oboema

Avatar

Jared Leto is onherkenbaar in deze film; qua uiterlijk maar ook qua acteerprestatie. Ik heb me enorm geergerd aan z'n mislukte poging om een zuidelijk amerikaans accent aan te nemen. Buiten dat is de uiteenzetting van de moord op Lennon nogal karig neergezet.
Kijk dan liever The Killing of John Lennon, die een completere Chapman neerzet en veel meer dan alleen de laatste 3 dagen tot de moord behandeld.

5/10