Oboema Avatar

Oboema

Laatste reviews

Primer(2004)

"...Tjoh, wat een ingewikkelde maar interessante film. Het verhaal is gebaseerd rond tijdreizen, maar gaandeweg wordt bar weinig uitgelegd zodat je..."

Freelancers(2012)

"...De Niro doet kalm an. Whitaker gaat goed los en maakt deze film nog een beetje aantrekkelijk maar doet dat in een rol die we al een paar keer van hem..."

Super 8(2011)

"...Super 8 geeft mij het nostalgische gevoel van The Goonies, Close Encounters of the Third Kind, ET. Als dat de bedoeling is geweest dan heeft dat erg..."

Chapter 27(2007)

"...Jared Leto is onherkenbaar in deze film; qua uiterlijk maar ook qua acteerprestatie. Ik heb me enorm geergerd aan z'n mislukte poging om een zuidelijk..."

The Strangers(2008)

"...De film probeert je aan de haak te slaan door te verkondigen dat het gebaseerd is op 'true events'. Als je dat soort dingen gelooft, dan raad ik Fargo..."

Laatste reacties

"...eerder iets voor halloween..."
Chris Hemsworth als Hulk Hogan!
"...Hoera! Hoera! God bestaat en mijn gebeden zijn gehoord. Eindelijk, hetzij tijdelijk, verlost van herkauwen op die ellende van Marvel, DC, Disney...."
Amerikaanse bioscopen mogelijk tot zomer 2021 dicht
"...Haha, bij elke release starten we gewoon een universe en hopen dat er eentje populair wordt en blijft. De filmindustrie is werkelijk een parodie op zichzelf geworden...."
'The Batman' lanceert volledig op zichzelf staand filmuniversum mét serie voor HBO Max
"...Wat een belachelijke soep is dit zeg...."
Hoe wist 'Star Wars'-schurk Palpatine al die jaren verborgen te blijven?
"...Hoera! Meer van hetzelfde! Hopelijk sterft dit nu uit, gezien de overkill. Maar ja, dat dacht ik ook met die Marvel films ????..."
Maak je borst maar nat! 2021 en 2022 zitten bomvol superhelden!

laatste ratings

5,0
Bloodshot (2020)
Bloodshot (2020)
5,3
Death Wish (2018)
Death Wish (2018)
7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
6,2
Extraction (2020)
Extraction (2020)

watchlist

Oboema heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.