Oboema Avatar

Oboema

Laatste reviews

Primer(2004)

"...Tjoh, wat een ingewikkelde maar interessante film. Het verhaal is gebaseerd rond tijdreizen, maar gaandeweg wordt bar weinig uitgelegd zodat je..."

Freelancers(2012)

"...De Niro doet kalm an. Whitaker gaat goed los en maakt deze film nog een beetje aantrekkelijk maar doet dat in een rol die we al een paar keer van hem..."

Super 8(2011)

"...Super 8 geeft mij het nostalgische gevoel van The Goonies, Close Encounters of the Third Kind, ET. Als dat de bedoeling is geweest dan heeft dat erg..."

Chapter 27(2007)

"...Jared Leto is onherkenbaar in deze film; qua uiterlijk maar ook qua acteerprestatie. Ik heb me enorm geergerd aan z'n mislukte poging om een zuidelijk..."

The Strangers(2008)

"...De film probeert je aan de haak te slaan door te verkondigen dat het gebaseerd is op 'true events'. Als je dat soort dingen gelooft, dan raad ik Fargo..."

Laatste reacties

"...Ja dit zal idd een mega succes zijn. Als consument heb je tegenwoordig de keuze tussen deze matige prak en Corona nieuws. Kies maar...."
Release 'Wonder Woman 1984' op HBO Max is een megasucces
"...Poehee, heftig hoor. Ik denk dat ze bij Disney meteen een spoed meeting organiseren. Alan Dean Foster vindt net zoals de rest van de wereld, Star Wars: The Last Rian Johnson Film, geen goede film. Schokkend...."
'Star Wars'-schrijver vindt 'The Last Jedi' verschrikkelijk slecht
"..."If you're starving and somebody throw you a cracker you gonna be like this: goddamn that's the best cracker I ever ate in my life! " -- Eddie Murphy..."
'Wonder Woman 1984' viert feest want ze is totally "fresh" op Rotten Tomatoes

laatste ratings

watchlist

Oboema heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.