Oboema Avatar

Oboema

Laatste reviews

Primer(2004)

"...Tjoh, wat een ingewikkelde maar interessante film. Het verhaal is gebaseerd rond tijdreizen, maar gaandeweg wordt bar weinig uitgelegd zodat je..."

Freelancers(2012)

"...De Niro doet kalm an. Whitaker gaat goed los en maakt deze film nog een beetje aantrekkelijk maar doet dat in een rol die we al een paar keer van hem..."

Super 8(2011)

"...Super 8 geeft mij het nostalgische gevoel van The Goonies, Close Encounters of the Third Kind, ET. Als dat de bedoeling is geweest dan heeft dat erg..."

Chapter 27(2007)

"...Jared Leto is onherkenbaar in deze film; qua uiterlijk maar ook qua acteerprestatie. Ik heb me enorm geergerd aan z'n mislukte poging om een zuidelijk..."

The Strangers(2008)

"...De film probeert je aan de haak te slaan door te verkondigen dat het gebaseerd is op 'true events'. Als je dat soort dingen gelooft, dan raad ik Fargo..."

Laatste reacties

"...Nee dank u. 2 uur clusterfuck is genoeg...."
Wil jij de 3 uur durende versie van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' zien?
"...Ronduit triest, maar ook met dit pulp zal Abrams weer een miljard dollar binnen harken. Ik begin zo langzamerhand vertrouwen in de mensheid te verliezen...."
Weer een reboot voor 'Star Trek'-franchise
"..."De onze is anders." Joh echt? Verschil van dag en nacht...."
Afgedankte Joker toch niet in volgende DC-film
"...Ik mis er nog eentje tussen A New Hope en The Empire Strikes Back. [url=https://www.youtube.com/watch?v=_CtUd0yuYN4]Star Wars: Holiday Special[/url] :lol:..."
Alle 18 'Star Wars' films en series op de juiste kijkvolgorde!

laatste ratings

watchlist

Oboema heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.