Oboema Avatar

Oboema

Laatste reviews

Primer(2004)

"...Tjoh, wat een ingewikkelde maar interessante film. Het verhaal is gebaseerd rond tijdreizen, maar gaandeweg wordt bar weinig uitgelegd zodat je..."

Freelancers(2012)

"...De Niro doet kalm an. Whitaker gaat goed los en maakt deze film nog een beetje aantrekkelijk maar doet dat in een rol die we al een paar keer van hem..."

Super 8(2011)

"...Super 8 geeft mij het nostalgische gevoel van The Goonies, Close Encounters of the Third Kind, ET. Als dat de bedoeling is geweest dan heeft dat erg..."

Chapter 27(2007)

"...Jared Leto is onherkenbaar in deze film; qua uiterlijk maar ook qua acteerprestatie. Ik heb me enorm geergerd aan z'n mislukte poging om een zuidelijk..."

The Strangers(2008)

"...De film probeert je aan de haak te slaan door te verkondigen dat het gebaseerd is op 'true events'. Als je dat soort dingen gelooft, dan raad ik Fargo..."

Laatste reacties

"...Fantastisch dit. Men maakt eerst overhaast de film vol met gaten, dan schrijft men een boek om alle plotgaten te dichten, volgens schrijven websites over het boek en de film om de aandacht vast te houden. Hulde aan het marketingteam, zeg. Het is ec......"
'Star Wars: The Rise of Skywalker'-theorie lost raadsel rond gigantische Sith-vloot op
"...eerder iets voor halloween..."
Chris Hemsworth als Hulk Hogan!
"...Hoera! Hoera! God bestaat en mijn gebeden zijn gehoord. Eindelijk, hetzij tijdelijk, verlost van herkauwen op die ellende van Marvel, DC, Disney...."
Amerikaanse bioscopen mogelijk tot zomer 2021 dicht
"...Haha, bij elke release starten we gewoon een universe en hopen dat er eentje populair wordt en blijft. De filmindustrie is werkelijk een parodie op zichzelf geworden...."
'The Batman' lanceert volledig op zichzelf staand filmuniversum mét serie voor HBO Max
"...Wat een belachelijke soep is dit zeg...."
Hoe wist 'Star Wars'-schurk Palpatine al die jaren verborgen te blijven?

laatste ratings

5,1
Bloodshot (2020)
Bloodshot (2020)
5,4
Death Wish (2018)
Death Wish (2018)
7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
6,2
Extraction (2020)
Extraction (2020)

watchlist

Oboema heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.