Oboema Avatar

Oboema

Laatste reviews

Primer(2004)

"...Tjoh, wat een ingewikkelde maar interessante film. Het verhaal is gebaseerd rond tijdreizen, maar gaandeweg wordt bar weinig uitgelegd zodat je..."

Freelancers(2012)

"...De Niro doet kalm an. Whitaker gaat goed los en maakt deze film nog een beetje aantrekkelijk maar doet dat in een rol die we al een paar keer van hem..."

Super 8(2011)

"...Super 8 geeft mij het nostalgische gevoel van The Goonies, Close Encounters of the Third Kind, ET. Als dat de bedoeling is geweest dan heeft dat erg..."

Chapter 27(2007)

"...Jared Leto is onherkenbaar in deze film; qua uiterlijk maar ook qua acteerprestatie. Ik heb me enorm geergerd aan z'n mislukte poging om een zuidelijk..."

The Strangers(2008)

"...De film probeert je aan de haak te slaan door te verkondigen dat het gebaseerd is op 'true events'. Als je dat soort dingen gelooft, dan raad ik Fargo..."

Laatste reacties

"...[img]http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/33563532.jpg[/img]..."
Lucy
"...Ik ben meestal wel te porren voor Horror. Zelfs de matig/slechte horror uit de jaren 80 en 90. Ook kan ik wel wat met de stijl en gore van Clive Barker verhalen, ook in deze film zie je overduidelijk die stijl terug, maar ik heb me helaas verveeld. H......"
The Midnight Meat Train
"...-dubbel post excuses-..."
The Midnight Meat Train
"...Deze hoogwaardige productie is een combinatie van een gemiddeld Metallica concert en korte fragmenten van een fantasy-like verhaal. Alhoewel het laatste niet eens een verhaal genoemd mag worden. Laat 'Through the Never' over aan de die hard fans e......"
Metallica Through the Never
"...Wat een rampenplan is dit. Er is een flinterdun achtergrond verhaal, waardoor je als kijker met niemand kan identificeren. Onzinnig plot, de held pik je er binnen de kortste keren uit, scenes die spannend moeten zijn maar dat totaal niet zijn. Bagger......"
You're Next

laatste ratings

watchlist

Oboema heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.