The Strangers

The Strangers (2008)

Lock the door. Pretend you're safe.

Reviews (2)

Frietgezicht

Avatar

Dit weekend met mijn vriendin gekeken in de nacht en toch wel erg spannende film.

Ja de film zit vol met cliches,kan ik niet ontkennen(meeste al in het 1ste bericht hierboven aangehaald) maar dat stoorde mij niet als het goed gedaan is.

De film levert wat goede scares op(als die gozer achter het gordijn staat bijv) en de spanning is af en toe om te snijden.
Pas op het laatst werd het een beetje vervelend omdat de killers kansen genoeg hadden het koppel en vooral het Tyler te pakken maar elke keer haar lieten gaan(om te zieken maar dat maakt de dreiging minder)

Deed mij denken aan Vacancy(het kloppen op de deur,een koppel samen) die ik ook sterk vond dus dit ligt mij wel.
Zeker geen topper ofzo maar heeft mij vermaakt. Een 7

Oboema

Avatar

De film probeert je aan de haak te slaan door te verkondigen dat het gebaseerd is op 'true events'. Als je dat soort dingen gelooft, dan raad ik Fargo aan B-)
Geloof je dat niet, zoals ik, dan zit je echt met een probleem. De film heeft, behalve wat aardig camerawerk, verder niks anders te bieden dan horrorcliches: het mobieltje dat op het juiste moment leeg is, de bad guy zichtbaar voor het publiek maar niet voor de hoofdrolspelers, onlogische acties van de hoofdrolspelers zoals jezelf blesseren, als team opsplitsen, waarom belt ze haar vriend ipv direct de politie?. Kortom, lekker overslaan deze 13 in een dozijn :O

5/10