Into the Wild (2007)

Go with your heart

Reviews (2)

johanmeesters

Avatar

Helaas niet het meesterwerk waar ik op had gehoopt. De episodische vertelstijl en het rommelige camerawerk zorgen voor een videoclip achtig uiterlijk. Ik had de film liever als een epische reis gezien, echt een belevenis, ipv een documantaire / reconstructie.

Door de afstandelijke stijl kon ik nooit echt meeleven met de hoofdpersoon. Wel veel lof voor het gedeelte met Hal Holbrook. Die scene kent rustig camerawerk en komt daardoor nog beter uit de verf.

Veel overbodige stukjes die het verhaal geen goed doen Het gedeelte met de Deense toeristen aan de rivier. En het gedeelte op het woonwagen kamp , deze gedeelten haalden het tempo eruit.

Ook aan het einde gaat het de verkeerde kant op Lelijke rommelige effecten tijdens de dood van Chris Jammer. 6/10

DirkDirk1983

Avatar

Dit is echt zo'n film die je heel mooi vind, of super irritant. Ik heb em met 4 vrienden bekeken. 2 ervan vonden het een mooie film. Ik behoorde tot de laatste groep. Nog nooit zo'n draak van een film gezien. En voor mooie plaatjes pak ik wel een reisfolder... De hoofdacteur werkt gigantisch op je zenuwen en je kunt niet wachten tot die uit zijn, en ons lijden word verlost... En hoe... Kneuzig komt hij aan zijn eind... En dat past precies bij hem, en dat was ook het enige positieve aan deze als een zeeschildpad bewegende film... Het einde die je zou moeten roeren, maar een glimlach op je gezicht tovert, omdat je eindelijk de zaal mag verlaten...