johanmeesters Avatar

johanmeesters

Laatste reviews

Into the Wild(2007)

"...Helaas niet het meesterwerk waar ik op had gehoopt. De episodische vertelstijl en het rommelige camerawerk zorgen voor een videoclip achtig uiterlijk...."

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Vanmiddag was het dan zover, om 14:00 uur The Hobbit: An Unexpected Journey... Ik ben liefhebber van LOTR: TFOTR, maar vond deel 2 en 3 toch wat..."

Drive(2011)

"...Grote tegenvaller! :r De titel beloofd een actiefilm, maar dat is deze totaal niet. Het is meer een Misdaad/thriller. Het verhaal vond ik te veel op..."

The Adventures of Tintin(2011)

"...Gisteren was het dan eindelijk zo ver,Tintin and the Secret of the Unincorn in 3D. En ik ben niet teleurgesteld, na een matig laatste deel van indiana..."

Robin Hood(2010)

"...Wat een bout film niks aan, veelste lang middenstuk en een oersaai verhaal. de samenwerking tussen crowe en scott kan met deze laatse film het beste..."

Laatste reacties

"...Top dat het zo snel is aangepast :) verder redelijke uitgave, maar de purist kan beter voor de uk versie gaan. ..."
Blu-Ray Review: Hell or High Water
"...Weet niet wat voor blu ray de recensent gezien heeft, maar de mijne heeft een Dolby Digital 5.1 (!) track, wat ook genoteerd staat achter op de hoes. Graag betere informatie verschaffen. ..."
Blu-Ray Review: Hell or High Water
"...Spielberg's Bridge of Spies soundtrack van Thomas Newman staat op Spotify..."
FT Off-topic 16 oktober 2015
"...Http://www.nu.nl/internet/4108240/netflix-verhoogt-prijs-van-standaardabonnement-in-nederland.html Netflix verhoogd abonnementskosten standaard abonnement 2 schermen HD met 1 euro...."
FT Off-topic 17 augustus 2015
"...Was van plan naar de film ‘#Kidnapping Freddy Heineken‘ te gaan, maar de regisseur heeft kennelijk nog nooit een echt moordonderzoek meegemaakt. Jammer, snel op terug gekomen...."
Kidnapping Freddy Heineken

laatste ratings

watchlist

johanmeesters heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.