johanmeesters Avatar

johanmeesters

Laatste reviews

Into the Wild(2007)

"...Helaas niet het meesterwerk waar ik op had gehoopt. De episodische vertelstijl en het rommelige camerawerk zorgen voor een videoclip achtig uiterlijk...."

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Vanmiddag was het dan zover, om 14:00 uur The Hobbit: An Unexpected Journey... Ik ben liefhebber van LOTR: TFOTR, maar vond deel 2 en 3 toch wat..."

Drive(2011)

"...Grote tegenvaller! :r De titel beloofd een actiefilm, maar dat is deze totaal niet. Het is meer een Misdaad/thriller. Het verhaal vond ik te veel op..."

The Adventures of Tintin(2011)

"...Gisteren was het dan eindelijk zo ver,Tintin and the Secret of the Unincorn in 3D. En ik ben niet teleurgesteld, na een matig laatste deel van indiana..."

Robin Hood(2010)

"...Wat een bout film niks aan, veelste lang middenstuk en een oersaai verhaal. de samenwerking tussen crowe en scott kan met deze laatse film het beste..."

Laatste reacties

"...[quote=Banned]Laat mij eerst toevoegen dat ik persoonlijk genoten heb van dit nieuwe hoofdstuk dan van de hele trilogie samen. Het verhaal van The Hobbit vind ik persoonlijk een stuk boeiender dan dat van Lord of the Rings. Het grootste pluspunt is d......"
The Hobbit: An Unexpected Journey
"...[quote=Banned]Zoals je kunt lezen vond ik deze film niet alleen een goeie entertainende bond film, maar ook gewoon een ijzersterke film die zeer goed geregisseerd, geschreven, geacteerd, gefilmd en gemonteerd is. En dan rest enkel de vraag ... Wat wi......"
Skyfall
"...Meesterswerk! Prachtig ode aan de beginselen van de film. Ontzettend mooie decors en prachtige cinematografie! Ook de soundtrack was top! Geen onnodig gebruik van het 3D effect en mooi acteerwerk van vooral Kingsley en Butterfield. Heeft de 5 Oscars......"
Hugo
"...Samen met deel drie de besten uit de reeks! Het geweldige deuntje speelt weer tijdens een spectaculaire intro. Vond het eerste deel het leukst, na de beklimming van het hoogste gebouw vond ik het wat minder boeiend worden...."
Mission: Impossible - Ghost Protocol
"...Prachtige film! Heb me erg vermaakt/ontroerd! Het eerste deel is vooral luchtig en soms grappig, maar wanneer de oorlog begint wordt het geheel een stuk grimmiger. De verschillende episoden vloeien prachtig in elkaar over. Mooi acteerwerk van deels m......"
War Horse

laatste ratings

watchlist

johanmeesters heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.