johanmeesters Avatar

johanmeesters

reacties

  • [quote=Banned]Laat mij eerst toevoegen dat ik persoonlijk genoten heb van dit nieuwe hoofdstuk dan van de hele trilogie samen. Het verhaal van The Hobbit vind ik persoonlijk een stuk boeiender dan dat van Lord of the Rings. Het grootste pluspunt is dat "het vinden van de ring door Bilbo" maar bijzaak en dat we niet weer opnieuw naar dat geleuter over die ring moeten luisteren. Ook de Dwergen zijn een aangename toevoeging en stelen de show. [/quote] Leuk dat je het zegt, dat had ik namelijk precies zo. Ik vond The Fellowship een goede start maar twee en drie vond ik te serieus en is daardoor zware kost om doorheen te komen. The Hobbit vond ik een stuk toegankelijker, dat kwam mede door Martin Freeman die in tegenstelling tot Frodo een geweldige Hobbit neerzet.

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • [quote=Banned]Zoals je kunt lezen vond ik deze film niet alleen een goeie entertainende bond film, maar ook gewoon een ijzersterke film die zeer goed geregisseerd, geschreven, geacteerd, gefilmd en gemonteerd is. En dan rest enkel de vraag ... Wat wil een mens nog meer ? 10/10 Succes aan diegene die de volgende film zal regisseren![/quote] Knap geschreven! Zonder al te veel over het verhaal te verklappen. Ben erg benieuwd, zo te horen weet Skyfall de hoge verwachtingen waar te maken. Iets wat TDKR niet deed. Draait Skyfall eerder in Belgie? Bij mij pas vanaf volgende week woensdag...

    als reactie op de film Skyfall

  • Meesterswerk! Prachtig ode aan de beginselen van de film. Ontzettend mooie decors en prachtige cinematografie! Ook de soundtrack was top! Geen onnodig gebruik van het 3D effect en mooi acteerwerk van vooral Kingsley en Butterfield. Heeft de 5 Oscars zeker verdiend!

    als reactie op de film Hugo

  • Samen met deel drie de besten uit de reeks! Het geweldige deuntje speelt weer tijdens een spectaculaire intro. Vond het eerste deel het leukst, na de beklimming van het hoogste gebouw vond ik het wat minder boeiend worden.

    als reactie op de film Mission: Impossible - Ghost Protocol

  • Prachtige film! Heb me erg vermaakt/ontroerd! Het eerste deel is vooral luchtig en soms grappig, maar wanneer de oorlog begint wordt het geheel een stuk grimmiger. De verschillende episoden vloeien prachtig in elkaar over. Mooi acteerwerk van deels minder bekende acteurs. Uiteraard ook prachtige ouderwetse decors, hartverwarmende muziek van John Williams en geweldige belichting/camerawerk van Spielberg's vaste cameraman Janusz Kaminski. Grootse actiescenes en prachtige tedere scenes! 10!

    als reactie op de film War Horse

  • [quote=11qqaazz]Acteren zeer matig....verhaal zeer matig....geloofwaardigheid, personages bedroevend. Camerawerk....subliem. Snap dat deze film nul oscars won. Wat storend is aan deze film is de muziek die alles als een dikke laag glazuur een soort van Disney gevoel geeft....dat is deze film ook....een Disney film zonder zingen.[/quote] He vriend, je hebt wel door dat de Oscars pas eind februari worden uitgereikt. Ook is onder andere de muziek van John Williams genomineerd voor een Oscar, dus dat zit wel snor.

    als reactie op de film War Horse

  • Had nog nooit iets van star trek gezien, dus laat ik het eens proberen dacht ik toen ik hem in de dvd in de winkel zag liggen. Ik was blij dat de film ook voor nieuwkomers goed te volgen is, prachtig gefilmde actiescenes, zeer goed acteer werk, mooie opbouw in het verhaal en geweldige make up. een 9/10!

    als reactie op de film Star Trek

  • Zeer goede science fiction film met geweldige effecten de spanning begint wanneer de tri-pods de grond uit komen, hierna volgen nog een aantal zeer goeie actie scenes, zoals de ferry scene. ziet er technisch allemaal zeer goed uit, zoals we gewend zijn van Steven. verder stoorde ik me niet echt aan Fanning alhoewel ik haar beter heb zien acteren, denk aan Man on Fire.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Overgewardeerde film, saai en veelste lang! het begin is zo slecht, slecht acteerwerk en veel onnodig gescheld! na twee uurtjes kijken uitgedrukt, kon mij niet bekoren, heb betere films over de vietnam oorlog gezien

    als reactie op de film The Deer Hunter

  • Heerlijke sfeervolle misdaad tragedie comedie begint sterk met een van de leukste intro's die er bestaan! daarna wordt je meegesleept in een humoristisch verhaal met geweldige vertolking van zowel dicaprio al hanks. mooi setting en decors, in 60s stijl. uiteraard weer een mooie luchtige score van John williams en prima regie van spielberg, kortom een aanrader ook de bijrollen mogen er zijn.

    als reactie op de film Catch Me If You Can

  • Prachtig genegeerd meesterwerk een van de minder bekende pareltjes van Spielberg. Bale is erg indrukwekkend, ook de decors en het prachtige camerawerk zijn dik in orde, vooral op het moment van Cadillac of the skies!! vele kippenvel momenten, mede door de geweldige soundtrack van John Williams. 9/10

    als reactie op de film Empire of the Sun

  • Klassieker...heerlijke exotische avonturenfilm, prachtige locaties en de altijd goede harrison ford. leuke bijrollen ook. geweldige regie door spielberg en een steengoeie soundtrack van john williams, is en blijft een klassieker. een scene vergeet ik nooit, die met die man die met het zwaard staat te zwaaien! raiders of the lost ark keert trouwens terug in de bioscoop ivb met het 30jarig jubileum!

    als reactie op de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

  • Ondergewardeerde film, deze film is zeker de moeite waard(a rabbit smoking a pipe) baldwin en hopkins zijn goed opelkaar ingespeeld. mooie beelden en een beergevecht zo als je die nog nooit gezien hebt! alles is sfeervol mede door de warme soundtrack van jerry goldsmith. een 8

    als reactie op de film The Edge

  • Werd overrompeld door deze film, prachtige acteerwerk uiteraard de joker, mmoie donkere decors en geweldige bombastische muziek van hans zimmer en james newton howard. was zelf niet bekend met batman ik had nog nooit een film van de serie gezien, tot ik bij Frs batman begins en the dark knight kocht (2 voor 15)en werd totaal verrasd door de beide films, zeker de moeite waard! een 9

    als reactie op de film The Dark Knight

  • 3e samenwerking tussen fincher en pitt en winnaar van 3 oscars( betse make-up, beste decors en beste effecten) geweldig verhaal en een prachtige vertolking. de sfeer, de decors de muziek en de mak-up alles is perfect alleen het middenstuk was zo af en toe wat langdradig. een 9

    als reactie op de film The Curious Case of Benjamin Button

  • Zeer goeie animatie, wederom van pixar! geweldige karakters, ze zijn geen spruit veranderd!het is bijna zo'n soort prison break film, een waardig afsluiter van een zeer leuke trylogie af en toe wel wat overdreven. de zoveelste pixar film die een 10 waar is!

    als reactie op de film Toy Story 3

  • Goeie acteer prestaties en een prima regie. moet zeggen dat ik me wel vermaakt heb in de bioscoop. firth en rush zijn goed opelkaar ingepeeld, dat maakt het leuk. verder vond ik het af en toe wat te veel van het zelfde en het script was vrij degelijk en tam, het eind was vrij voorspelbaar.7/10

    als reactie op de film The King's Speech

  • Deze film is in een woord, geweldig. De muziek, het script de personages de sfeer alles klopt. Het allermooiste is de animatie van Parijs! ziet er heel realistisch uit, en de inrichting van de keuken, veel detail, zeker een van de betere van pixar samen met Up en Toy story 3. een 10!

    als reactie op de film Ratatouille

  • Weer een pixar meesterswerk met vijf oscarnominaties waaronder beste film waarvan twee gewonnen(beste animatie, beste muziek) een van de besten van disney. Een geweldige mix van drama humor en wat actie zorgt voor 93 minuten super vermaak. prachtige muziek in 50's style en leuke personages. Een10!

    als reactie op de film Up

  • Deze plot is zeer orgineel! iets wat later werd overgedaan in commerciele missers als edtv. dramatisch er goed door Carrey hij won hier voor een golden globe! geweldig einde en grappige muziek bijv. de track: http://www.youtube.com/watch?v=NQSVP1j5dR4 spectaculair bijpassend!

    als reactie op de film The Truman Show

  • Over het algemeen erg goed, films met een inspireerende boodschap daar houd ik wel van. prachtige oscargenomineerde rol van williams, (gelukkig kan hij meer dan als een vrouw verklede man gek doen)mooie muziek en goede regie. een 7

    als reactie op de film Dead Poets Society

  • Veel indrukwekkender dan het oscar winnende spektakeltje Titanic. prachtige rol van Hopkins en Hansou. weer een goed epos van Spielberg, zeker het kijken waard. af en toe mocht het wel iets sneller, maar dat stoord niet als je er eenmaal goed inzit.

    als reactie op de film Amistad

  • Technies zit het goed inelkaar, maar uiteraard is dit waargebeurde verhaal wel wat dikker en gedramatiserder gemaakt. opzich spannend met mooie plaatjes en ook nog eens karakters waar af en toe om gelachen kan worden(Ned bijv.) 7/10:)

    als reactie op de film Unstoppable

  • Weer een goede film van Weir sterk geacteerd, uiteraard prachtige plaatjes en mooie decors. make-up was goed voor een oscar nominatie! goed begin en passend einde met oud beeldmatriaal uit die tijd.

    als reactie op de film The Way Back

  • Goede film met cage en cusack cusack speelt echt geniaal in deze film, leuk om meerdere keren te kijken. een aanrader, lekker veel actie :Y

    als reactie op de film Con Air