Made of Honor (2008)

It takes a real man to become a maid of honor.

4,9 details

  • 101 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
101 Min Verenigde Staten

Tom is sexy, succesvol, gewild door de vrouwen en weet dat hij altijd kan terugvallen op zijn beste vriendin Hannah met wie hij al tien jaar een platonische vriendschap heeft. Als Hannah naar Schotland gaat, komt hij erachter hoe erg hij haar mist. Zo erg zelfs dat hij zijn leven als 'serial dater' op wil geven om Hannah ten huwelijk te vragen zodra ze terugkomt. Zijn plan valt echter in duigen. Hannah komt namelijk niet alleen terug, maar met haar knappe Schotse verloofde. Tot overmaat van ramp vraagt Hannah Tom haar 'Made of Honour' te worden, een rol die hij niet geheel welwillend op zich neemt. Alhoewel, het is de ideale rol om een bruiloft te saboteren en Hannah voor zich te winnen.

Regie
Paul Weiland
Cast
Chris Messina, Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Sydney Pollack, Kevin McKidd, Kathleen Quinlan, Beau Garrett, Richmond Arquette, Kadeem Hardison, Kevin Sussman, James Sikking, Whitney Cummings, Busy Philipps, Selma Stern, Emily Nelson.
Budget
$ 40.000.000
Opbrengst
$ 84.601.681
Release
02.05.2008

Filmtotaal Recensie

Regie: Paul Weiland | Cast: Patrick Dempsey (Tom), Michelle Monaghan (Hannah), Kevin McKid (Colin) | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2008.

Made of Honour zou zonder meer geslaagd zijn geweest als succes enkel afgemeten werd aan het zwijmelgehalte. Men kan zich namelijk 101 minuten lang ongegeneerd vergapen aan een speelfilmvariant van ‘McDreamy’, Patrick Dempseys personage uit Grey’s Anatomy.

Made of Honour is een romantische komedie van de hand van Paul Weiland (regisseur van talloze Mr. Bean-episodes) over de egoïstische, uiterst knappe Tom die met veel bloedmooie vrouwen het bed deelt, maar volgens zijn eigen ‘eerzuchtige regel’ nooit langer dan één nacht achter elkaar. Zijn beste vriendin is de eigenzinnige Hannah die hij sinds het eerste jaar aan de universiteit kent en met wie hij een vast zondagritueel heeft van shoppen en in de rij staan voor de lekkerste cake van New York. Tom heeft echter geen idee hoeveel hij om haar geeft tot ze voor haar werk als kunstrestaurator naar Schotland gaat. Als ze zes weken later verliefd en - erger nog - verloofd terugkomt met een schatrijke Schot, lijkt zijn kans op haar verkeken. Wanneer ze hem vraagt zijn bruidsmeisje te zijn, is zijn drama compleet. Met hulp van zijn basketbalvrienden bedenkt hij echter het snode plan om als bruidsmeisje zijn slag te slaan en haar terug te winnen.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Rafiki

"...En ik vond er niks an...."

Annefleur

"...Ik kijk met je mee......"

cupidotje

"...Ik ga het zo kijken..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Made of Honor

acties