Sex and the City (2008)

Get Carried Away.

5,6 details

  • 148 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
148 Min Verenigde Staten

Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.

Regie
Michael Patrick King
Cast
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Candice Bergen, Chris Noth, Jennifer Hudson, David Eigenberg, Lynn Cohen, Joanna Gleason, Willie Garson, Jason Lewis, Evan Handler, Mario Cantone, Joseph Pupo.
Budget
$ 65.000.000
Opbrengst
$ 415.252.786
Release
12.05.2008

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Patrick King | Cast: Sarah Jessica Parker (Carrie Bradschaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Kristin Davis (Charlotte York), Kim Cattrall (Samantha Jones) | Speelduur: 148 minuten | Jaar: 2008

Het is de vraag of een recensie van zoiets als Sex and the City zin heeft. Het is namelijk niet alleen een film, maar ook een poging een gevoel terug te brengen dat al vier jaar weg is en een uitgebreid excuus om designerkleding te laten zien. Het is, kortom, een fenomeen. Wie nooit interesse in de serie had, of na een of twee afleveringen besloot dat het een onuitstaanbaar hoge dosis oestrogeen bevatte, zal zelfs door een lyrische recensie niet de bios in te krijgen zijn, terwijl diehard fans zich door niets of niemand zullen laten weerhouden.

Waarschijnlijk is het ook wel goed zo, want al zal de film de meeste fans goed bevallen, mensen zonder voorkennis over, of emotionele investering in de serie zullen aan de film weinig boodschap hebben. Alles is in de film namelijk groter, grootser, duurder en heftiger, maar niet significant anders. De film duurt zo’n vijfenhalf keer zo lang als een aflevering van de serie, maar het is en blijft weinig meer dan een avondje doorbrengen met Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Sex and the City Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Sex and the City

acties