Algemeen

Sex and the City 2 in ontwikkeling

door Kaj van Zoelen op 14.07.2008 om 00:27 in Algemeen
HBO, de televisiezender die de serie Sex and the City maakte, heeft bevestigd dat een tweede film in de vroege stadia van ontwikkeling is, dankzij het succes van de eerste film (die tot nu toe wereldwijd 218 miljoen euro opbracht). Michael Lombardo, hoofd programmering bij HBO, vertelde tijdens een persconferentie dat de reactie van de fans op de eerste Sex and the City film hen heeft aangemoedigd om met Warner Brothers voor plannen voor een tweede film om de tafel te gaan zitten. Hij voegde daaraan toe dat Warner graag snel in productie wil gaan, maar dat er nog niets vastligt en dat de vier actrices in de hoofdrollen nog niet zo enthousiast zijn over een snel gemaakt vervolg, bang om loyale fans teleur te stellen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Planethugo

Avatar

Dat ze maar beginnen aan een Sopranos film :P

merijnsa

Avatar

Planethugo "dat ze maar beginnen aan een Sopranos film :P"


Hoeveel zin ik daar ook wel niet in heb, het zou afbreuk doen aan de geniale serie, die in mijn ogen beter is dan elke (gangster)film. Toch is het 100 %, wat zeg ik 400% een beter idee dan dit soort meuk.

LuCos

Avatar

merijnsa "Hoeveel zin ik daar ook wel niet in heb, het zou afbreuk doen aan de geniale serie, die in mijn ogen beter is dan elke (gangster)film. Toch is het 100 %, wat zeg ik 400% een beter idee dan dit soort meuk."


Ja ben ik eigenlijk helemaal met je eens. Smiley face
Ben nu pas bij 2e seizoen bezig met the Sopranos en elke aflevering is al een soort van film :D

Roi

Avatar

Planethugo "dat ze maar beginnen aan een Sopranos film :P"


Nee, dat heeft de serie totaal niet nodig..

merijnsa

Avatar

LuCos "Ja ben ik eigenlijk helemaal met je eens. Smiley face
Ben nu pas bij 2e seizoen bezig met the Sopranos en elke aflevering is al een soort van film :D"


Ik ben jaloers, ik moet nog 2 afleveringen maar kan het niet over mn hart krijgen om ze te zien. Dan ben ik namelijk klaar en is het afgelopen...

Achja, ik begin dan wel weer opnieuw.

geertvdheide

Avatar

Tja, er is blijkbaar een enorme doelgroep voor dit soort quasi-diepzinnig geneuzel. Dat zegt vooral iets over het filmkijkend publiek denk ik, hoe snobbistisch het ook mag klinken.

Dat de producenten er geld in zien, is niet meer dan logisch. Zoals altijd geldt wel dat dit soort pulp weer financiële ruimte creëert voor de producenten om ook af en toe echte films te maken.

Wel jammer dat de toenemende nadruk op mode en glamour in de media een enorm negatief effect heeft op de maatschappij als geheel, maar dat is weer een hele andere discussie.

NieuwsFilm

meest populair