The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

Unmask the new evil.

Reviews (2)

Moviespecialist

Avatar

Ik ben altijd al een grote fan van Narnia geweest dus toen ik hoorde dat er een deel twee aankwam besloot ik meteen naar de bioscoop te gaan om hem te zien.
De film stelde me zeker niet teleur en ik weet zeker dat veel andere Narnia fans dat ook niet van de film vinden.
Het verhaal sluit heel goed op het eerste deel aan en de special effects zijn gewoon geweldig!
Narnia 2 staat ook in de top 20 meest gekoste films ooit, respect.

7.0/10

evilkraanvogelz

Avatar

Andrew Adamson levert een film met dezelfde passie en liefde als de eerste. Je kunt zien dat hij alles uit de kast gehaald heeft om de film zo goed mogelijk te maken.
Prince Caspian is een heel goed vervolg. Het brengt de wereld die je kent een stap verder. Net als bij Harry Potter groeit de film met de kijker mee.
Minder kleur, alles wat viezer en wat ouder. Narnia lijkt meer op een wereld die echt bestaat.
De film verschilt erg van het boek maar de meeste verbeteringen zijn positief. Personages zijn interessanter en de ouderwetse gedachtegangen van het boek worden even up to date gebracht.
In deze film gaat iedere personage door iets heen, zo word het nooit saai.
Uiteraard veel actie en minder magie. Het is een kwestie van smaak wat je er van vind. Blijkbaar vonden ze bij Walden Media de magie toch leuker als je kijkt naar het derde deel.
Tot slot: De muziek van Harry Gregson-Williams blaast je weer eens omver. Hetzelfde gevoel als bij het eerste deel, maar net als de film groeit de muziek ook.
Een groots opgezet, origineel epos. Niet zo goed als de eerste maar zeker beter dan de derde. Kom op Narnia, laat met de vierde maar eens zien wat je in huis hebt!