Bangkok Dangerous (2008)

It's all in the execution.

Remake van de gelijknamige actiefilm uit 1999.
play

4,5 details

  • 99 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

De gevreesde hitman Joe, (Nicolas Cage), heeft een paar klussen te klaren in Bangkok. Als Joe echter in een apotheek een bijzondere vrouw ontmoet, lijkt zijn verblijf in de Aziatische metropool een iets ander verloop te krijgen. Houdt Joe zijn hoofd bij zijn werk of zorgen zijn nieuwe gevoelens voor twijfel bij de belangrijkste aanslag die hij moet plegen - die op een gewaardeerde en populaire politicus?

Regie
Oxide Pang Chun
Danny Pang
Cast
Nicolas Cage, Charlie Yeung, Shahkrit Yamnarm, Dom Hetrakul, James With, Nirattisai Kaljaruek, Tuck Napaskorn, Joe Sakol Palvanichkul, Panward Hemmanee, Peter Shadrin, Steve Baldocchi, Chris Heebink, Veerasak Boonchard, Duangjai Srisawang, Arthajid Puengvicha, Nirattisai Kaljareuk.
Budget
$ 45.000.000
Opbrengst
$ 42.486.154
Release
04.09.2008
Release DVD
27.01.2009

Filmtotaal Recensie

Regie: Oxide Pang, Danny Pang | Cast: Nicolas Cage (Joe), Shahkrit Yamnarm (Kong), Charlie Yeung (Fon), Panward Hemmanee (Aom) | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2008

Eindelijk lijkt er deze nazomer een explosieve actiethriller te zijn gekomen om het gapende gat na The Dark Knight op te vullen én een alternatief te bieden voor filmfans die gillend wegrennen bij het horen van synopsissen als “een Israëlische commando die een nieuwe carrière opbouwt als trendy hairstylist” (You Don’t Mess With the Zohan) of “buitenaardse wezens die de aarde aandoen in een ruimteschip gelijkend op Eddie Murphy” (Meet Dave).

Bangkok Dangerous is een rechttoe rechtane actiefilm. Deze remake van de gelijknamige Thaise film uit 1999 is van dezelfde makers (de in Hongkong geboren tweelingbroers Oxide en Danny Pang) en gaat over huurmoordenaar en ‘lone wolf’ Joe. Deze emotieloze man verdient bakken met geld aan het uitschakelen van menselijke targets. Hij is de beste in zijn vak; als je hem kunt betalen is succes verzekerd. Joe besluit nog één keer goed te scoren door naar de Thaise hoofdstad Bangkok af te reizen en vier vijanden van de lokale gangster Surat uit te schakelen. Joe ronselt kruimeldief Kong als koerier en stoorzender, maar geleidelijk aan ontstaat er een wederzijdse verstandhouding waardoor Joe niet meer de ijzige killer is die hij behoort te zijn. Een onhoudbare positie voor iemand zoals hij.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Bangkok Dangerous Nieuwsberichten

Laatste reacties

GiLuX

"...Heb em niet gezien maar wel het orgineel eens van een stoffig plankje in de videotheek gehaald en di......"

GREAT gevechtsfilm fan

"...Ik vondt hem een goede film zeer verast van de film hij zag er niet zo goed uit voor ik maar een......"

Oboema

"...Mjah, een doorsnee actiefilm. Het plot is voorspelbaar, maar de actie is wel oke. Om een of andere r......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Bangkok Dangerous

acties