Max Payne (2008)

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Wat een baggerfilm zeg. Ik heb Max Payne 3 vandaag uitgespeeld en dacht laat ik de film eens gaan kijken. Maar ik weet niet wat ze hiermee hebben willen maken maar het slaat echt helemaal nergens op. Het enige wat ze meegenomen hebben uit de game is Max Payne en Mona Sax het basis verhaaltje en de film bevat bullet-time en heeft een donkere toon verder is dit gewoon een kutfilm die nog het meest doet denken aan Constantine meets The Punisher Warzone. Waar the fuck slaan die engelen op? Max Payne is gewoon een actiegame en bevat niets bovennatuurlijks. Totaal mislukte baggerfilm dit,jammer want met het Max Payne verhaal kan je best nog wel een goede film maken het is daar namelijk prima voor geschikt alleen niet op deze manier. Vraag me ook af hoe ze die grote namen voor deze b-film hebben weten te regelen.

Wat wel leuk is om te vertellen (en om te zien) is dat de stem van Max Payne uit de game James McCaffrey (die ze eigenlijk de hoofdrol hadden moeten geven Wahlberg is namelijk totaal verkeerd gecast)ook kort voorbij komt in een cameo als Jack Taliente een FBI agent.

dutchler85

Avatar

Heb zojuist naar de film zitten kijken, ookal heb ik de vele slechte reacties gelezen.
ik vond hem best goed eigenlijk, misschien omdat de andere er zo slecht over waren.. en wat mij opviel was dat sommige die engelen niet snapte.. deze film is al niet al te ingewikkeld en als je dan nog niet snapt wat die engelen in die film doen wil dat vooral iets over je eigen intelligentie zeggen. ik ga niets verraden voor degene die hem nog niet gezien hebben.. maar er is wel degelijk duidelijk waarom die engelen in de film zitten.

zo dat was dat.

veel kijkplezier en mzzl!