Twilight

Twilight (2008)

When you can live forever what do you live for?

Reviews (3)

TheLoneWolf

Avatar

Van deze film had ik hoge verwachten en ondanks dat veel mensen hem hebben gezien en er zeer over te spreken zijn, vond ik hem niet zo geweldig. Het idee is leuk, maar naar mijn idee niet echt bijzonder. Als je van romantiek en/of paranormale wezens houdt is dit een ideale film, maar zelf vond ik het een film die me ietwat te gewoontjes en te simpel was. Overigens wel mijn complimenten voor de acteurs van de vampiers. In de meeste films of boeken worden ze afgeschilderd als koude kikkers, maar in deze film worden ze wat sympathieker afgebeeld.

lunatress

Avatar

Ik vond de film gewoon super! het was een zeer goeie verhouding tussen romantiek en fantasie. En ik vind het ook totaal niet erg dat ze zich niet aan de standaard verwachtingen hebben gehouden over vampieren. Waarom zouden alle kenmerken van vampieren altijd hetzelfde moeten zijn? Ze kunnen niet zonder bloed, dat is het enige vaste kenmerk wat belangrijk is, de rest mogen ze naar hun fantasie aanvullen. Dat is in ieder geval mijn mening.

Hoiii

Avatar

Ik vond de film echt slecht, die scene met hoe ze ruikt was echt dom, en die scene in het bos, wat typisch allemaal, en serieus een vampier gemaakt van diamantjes??? Buffy the Vampire Slayer zou nieteens de moeite doen om een glitter vampier af te maken! Mjaa ik zie waarom het vooraal geliefd is door meiden, het had al de ingredienten voor een meiden film. ik persoonlijk vond het bijna een belediging voor alle eerdere vampieren films/series.