TheLoneWolf Avatar

TheLoneWolf

Laatste reviews

Planes(2013)

"...Voor kleine kinderen is dit misschien een geweldige film, maar ikzelf was er niet ondersteboven van. Het verhaal lijkt wel verdacht veel op Cars als..."

Despicable Me(2010)

"...Een leuk idee, naar mijn mening een heel goede (kinder)film waar ik zelf ook met plezier naar heb gekeken. De toevoeging van de zogeheten 'minions'..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1(2010)

"...Deze film heb ik echt met tegenzin uitgezeten. Ik ben niet zo'n die hard fan van Harry Potter, maar dit vond ik toch wel bijzonder teleurstellend...."

Twilight(2008)

"...Van deze film had ik hoge verwachten en ondanks dat veel mensen hem hebben gezien en er zeer over te spreken zijn, vond ik hem niet zo geweldig. Het..."

Groundhog Day(1993)

"...Een geweldige film! Een van de weinige films die ik graag opnieuw zou willen zien, mede doordat dit niet alleen maar lachen is, maar tegelijkertijd..."

Laatste reacties

"...Yup, wéér een film die ik niet hoef te zien...."
One Direction: Where We Are - The Concert Film
"...Wauw, wat een mooie film! Toen ik de overige reacties las hield ik mijn hart wel even vast, maar het viel echt heel erg mee! De film op zich was heel goed te volgen en mijn complimenten voor de acteurs. Zeker een avondje waard om te gaan kijken!..."
Michiel de Ruyter

laatste ratings

watchlist

TheLoneWolf heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.