Tombstone

Tombstone (1993)

Justice Is Coming

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Allereerst wat een cast! Kurt Russel,Bill Paxton,Sam ''bad-ass'' Elliot,Val Kilmer, Stephen Lang,Powers Boothe, Terry O Quinn, Michael ''Merle Dixon'' Rooker, Michael Biehn, Billy Zane, Frank Stallone,Thomas Haden Church,Charlton Heston,Billy Bob Thornton en Wyatt Earp zelf komt ook nog even voorbij. Althans natuurlijk de afstammeling van de Wyatt Earp die Kurt Russel speelt.

Het mag natuurlijk ook geen verassing zijn dat met zo'n bekende cast er ook niemand is die het slecht of matig doet. Vooral Kurt Russel en Val Kilmer zijn hierin mijn favorieten. Kurt is gewoon weer ontzettend badass, en Val Kilmer heeft de ene geweldige quote na de andere en ook hij is naast Kurt ontzettend badass. De film heeft ook de sfeer van een heerlijke good old western, en de personages zijn ook prima uitgewerkt. Er had alleen wel wat meer bloed in mogen zitten vind ik, maar dat is een kleinigheidje. De film heeft genoeg actie,drama,humor en zelfs wat romantiek zodat ik mij geen enkel moment verveelde. Echt een topper!

Crveni_Luk_ukusan

Avatar

Mooie scene is als Doc en Johnny elkaar uitdagen in de plaatselijke kroeg en Doc uiteindelijk Ringo overtroeft. De film weet eigenlijk van begin tot eind te boeien. De personages in de film worden allemaal behoorlijk goed uitgewerkt, waardoor je echt met de karakters gaat meeleven. Het acteerwerk is ook behoorlijk goed, zeker van Russel.

Voor de westernliefhebber zeer zeker een aanrader!!!

[mod edit: een beetje minder uitroeptekens zal ook wel gaan]