Crveni_Luk_ukusan Avatar

Crveni_Luk_ukusan

Laatste reviews

15 Minutes(2001)

"...Absoluut een prima film! Mooi gefilmd, en een prima cast niet te vergeten! Interessante film die spannend blijft van begin tot einde en dat is altijd..."

Crime Busters(1977)

"...Ga 'm zeker kijken. Ik vind films met Bud Spencer en Terence Hill al een lange tijd leuk en Ik blijf eeuwig fan van (Carlo Pedersoli) Bud Spencer en..."

Gori vatra(2003)

"...Er heerst chaos in het dorpje Tesanj dat wacht op de komst van president Clinton. Om een goede beurt te maken moet een grote schoonmaak en een..."

The Mask of Zorro(1998)

"...The mask of Zorro is ouderwets lekker. De film beoogt niet meer dan escapisme, maar biedt dat op een heerlijke manier. En het mooiste is, je krijgt..."

Henry: Portrait of a Serial Killer(1986)

"...Heb veel gehoord over deze film, ga wel kijken en stiekem hopen dat ie goed is (:--)) Ik heb Michael Rooker kan redelijk goed acteren, dus dat wordt..."

Laatste reacties

"...Nima,,,,gelijk heb je......."
Analyze That
"...Yeeaaaahhhh!!! zeker kijken deze film of tapen natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."
Escape from Sobibor
"...Ik heb hem maar ik weet gewoon dat ie goed is, Ik bedoel, Rutger Hauer speelt erin :W en Irfan Mensur :W natuurlijk een grote Bosnische acteur! De film is opgenomen in mijn geboorteland, Jugoslávie. En ik ga 'm zeker kijken :W :Y..."
Escape from Sobibor
"...Nou weet niet maar ik wil hem vanavond ook zien..."
Dreamcatcher
"...Jeaaaaaaaahhhhh ohhh yeah!!! KiJkEn! joehoeeee kijken, is een goeie hoor..."
Out of Time

laatste ratings

Crveni_Luk_ukusan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Crveni_Luk_ukusan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.