Reviews (4)

onzehans

Avatar

Sommige films noemen de hoofdrolspelers in de openinsgtitels en geven bij de eindcredits de spelers in volgorde van opkomst. IMDB vermeldt de acteurs zoals ze op de (eind)credits verschijnen en FT neemt hiervan klakkeloos de eerste namen over, zodat bij FT vaak kleine bijrolletjes als belangrijkste actuers worden genoemd en de hoodfrolspelers 'vergeten'.

Bij deze film hadden natuurlijk Anthony Hopkins, Antonio Bandaneras en Catharina Zeta -Jones moeten staan.

Onderhoudend filmpje overigens, met meerwaarde voor diegene die de oude Zorro-serie kent.

[rating 3.5]

Crveni_Luk_ukusan

Avatar

The mask of Zorro is ouderwets lekker. De film beoogt niet meer dan escapisme, maar biedt dat op een heerlijke manier. En het mooiste is, je krijgt niet een, maar twee Zorro's voor hetzelfde geld. Een Zorro buiten dienst (Anthony Hopkins) en een Zorro in opleiding (Antonio Banderas). :W gewoon een plezierige avonturenfilm is dit, met meer dan genoeg
actie, humor en mooie plaatjes. Ik moet wel toegeven dat ik deze film wel 15 keer gezien heb, en dat ie nog steeds niet verveelt.

Ja, nog een keer kijken dan maar.

juso

Avatar

Heerlijk ouderwetse avonturenfilm en de perfecte summerblockbuster.
Het verhaal is leuk en moet het hebben van oeroude thema's als liefde, eer en wraak en is verrassend boeiend.
De film heeft vaart, humor, dramatiek en romantiek een aantal leuk uitgewerkte actiescenes.
Zeta Jones is bloedmooi en Banderas is erg leuk om aan het werk te zien.
Je ziet gewoon dat hij zich amuseert in zijn rol.
verder nog een pluim voor het overtuigende decorwerk en de muziek die een episch aanvoelend liefdesthema verweeft met spaanse traditionele muziek. KIJK KOMT BEST VAAK OP TV, maar blijft leuk. Nu moet ik zien of
"The legend of Zorro" zo goed is.

LekkerDoen

Avatar

Ja.. leuk geprobeerd. Maar de Zorro's uit de series heb ik iedere keer beter gevonden. Belachelijk dat ze Antonio Banderas hebben gebruikt.. de druk op zijn schouders is veel te zwaar voor deze rol. (oke hij is geen zorro.. slechts een inval zorro..)

Hmm Catherina Zeta-Jones. WAUW voor mij ook de eerste keer dat ik haar heb gezien. Zij was de donkerharige uitvoering van iemand die ik al kende en gewoon bloedmooi!! Anthony Hopkins weet er nog een serieuze film van te maken. Door deze twee werd het geen losse flodder.

The mask of Zorro is een niemandalletje. Ik wil een prequal met een andere acteur! :Y