onzehans Avatar

onzehans

Laatste reviews

Inception(2010)

"...Ik zag dit jaar 1 (één) film in de bioscoop (druk, druk, druk: werk + kinderen)en dat was dus Inception: wat een ongelofelijke bullshit! Ander werk..."

The Mask of Zorro(1998)

"...Sommige films noemen de hoofdrolspelers in de openinsgtitels en geven bij de eindcredits de spelers in volgorde van opkomst. IMDB vermeldt de acteurs..."

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones(2002)

"...Tja, alweer niet mijn kopje thee enne wat speelt die mooie jongen afgrijselijk slecht enne in de bios zal het nog wel wat lijken maar op tv blijft er..."

Donnie Darko(2001)

"...Ik ben er - net zoals met Mulholland Drive - nog niet uit na een eerste keer zien. Wel onder de indruk van de acteurprestaties en de sfeer in de..."

Mulholland Dr.(2001)

"...Eerst de film maar eens kijken en dan bijvoorbeeld dit lezen. Ook het forum op IMDB over de film wil nog wel eens vragen oplossen cq. inzichten..."

Laatste reacties

"..."The Saint", misschien? 8-)..."
Sint gaat mogelijk in de VS draaien
"...Een prachtige film, een lust voor het oog en intrigerend drama afgewisseld met spectaculaire actie. Veel beter - door de inhoud en het acteren - dan Crouching etc...."
Curse of the Golden Flower
"...Nogmaals van harte aanbevolen: nu in zijn geheel op ned3!..."
Kaos
"...Ik vind Toy Story 3 één van de beste films van 2010 die ik zag (pas geleden): spannend, humoristisch, ontroerend. Het blijft animatie en ik houd van de fotografie en de acteurs in 'gewone' films dus het blijft appelen met peren vergelijken. Van......"
De beste films van 2010
"...Ik heb 'm in 2007 gezien en toen gewaardeerd met een 6,6. Nu kan ik me er echt niets meer van herinneren. Dus waarschijnlijk ga ik toch maar weer even kijken...."
Femme Fatale

laatste ratings

8,2
Inception (2010)
Inception (2010)
7,1
Open Range (2003)
Open Range (2003)
8,2
Jaws (1975)
Jaws (1975)

watchlist

onzehans heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.