Letters from a Killer (1998)

Don't Open The Mail.

4,9 details

  • 104 Min
  • Thriller
  • Drama
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
104 Min Verenigde Staten

Race Darnell is ten onrechte veroordeeld tot de doodstraf. Net als vele anderen ter doodveroordeelden voert hij via cassettepost correspondentie met vrouwen die hem hun intiemste geheimen verklappen, goed wetende dat hij toch niet meer vrijkomt. Maar als twee van de cassettes die hij naar vrouwen terugstuurt verwisseld worden, ontvangt Race een vervormd bandje waarop een van de vrouwen ermee dreigt om hem te vermoorden. Als Race door nieuw bewijsmateriaal uiteindelijk vrijkomt, wordt hij plots opgejaagd door de anonieme stalker die hem uit de weg wil ruimen. Maar wanneer er enkele vrouwen op een lugubere manier vermoord worden, wordt de politie en de FBI ingeschakeld om Race opnieuw in te rekenen.

Regie
David Carson
Cast
Patrick Swayze, Mark Rolston, Bruce McGill, Michael Bowen, Tina Lifford, Gia Carides, Kevin Chamberlin, Don Stark, Olivia Birkelund, Kim Myers, Elizabeth Ruscio, Roger E. Mosley, Rock Reiser, Katy Selverstone, Sam Atkinson.
Release
21.08.1998

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Letters from a Killer

acties