Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

When the lights go off the battle is on.

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Op zich is dit tweede deel van Night at the Museum een film met een totaal ander verhaal en andere uitgangspunten dan het eerste deel, maar desondanks voelt de film op sommige momenten precies als hetzelfde als zijn voorganger.
De nieuwe personages in de film zijn erg leuk en onderhoudend weten uit te werken, maar op een gegeven moment in de film stapelen de nieuwe personages zich behoorlijk op en als de personages die we al kennen van het voorgaand deel er dan ook nog bij komen komt de film erg druk over en weet je totaal niet meer op wat en op wie je moet focussen. :?
Het acteerwerk in de film zit wel snor met een geinig klein rolletje voor Jonah Hill, maar een suffige rol voor Ben Stiller die veel beter tot me overkwam in het eerste deel.
Ik hoop dat het derde deel geen soort gelijke film word als dit deel en dat ze er iets beters van weten te maken.

5,5 / 10

Moviespecialist

Avatar

Ik ben fan van het eerst Night at the Museum deel, maar dat kan ik niet echt over deel 2 zeggen.
Ik vind persoonlijk de film te veel minpunten hebben om een goede film te zijn zoals dat de film naar mijn mening te kort is en te snel op stapel loopt, dat sommige personages zoals de Egiptische koning erg iritant zijn,Dat het eind gevecht gewoon te lang duurt en eigelijk uit drie delen bestaat en dat de twee miniatuur mannetjes gewoon te veel voorkomen in de film, erg jammer...
De film komt ook net zoals deel 1 twee keer per jaar op tv en dat vind ik voor zo'n film gewoon te veel.
Ik heb niet echt veel vertrouwen in deel 3 die pas in 2015 in de bios te zien is.

5.0/10

Bydroj

Avatar

Ik ben het niet helemaal eens met de bovenstaande reacties. De film was een goed vervolg en laat in mijn ogen het eerste deel volledig achter zich. Nieuwkomer Hank Azaria zet een zeer leuke rol neer als Kahmunrah en speelt in mijn ogen beter dan hoofdpersoon Ben Stiller die een beetje suf door de film heen loopt.

Al met al is het een leuke film met momenten erin waar ik zelf hard om moest lachen en krijgt hij van mij een 7.