Bruno

Bruno (2009)

Borat was so 2006

Reviews (2)

Banned

Avatar

Cohen is geweldig als Brüno en de thema's die hij werkelijk een steek in de rug geeft zijn gewaagd en grappig. Ondanks dat redelijk veel in scènes in scène gezet blijft de kritiek die Cohen uit interessant en is uiteindelijk de plaatsvervangende schaamte niet voor Cohen zelf maar voor de mensen die in hij beeld brengt. En ze dus confronteert hij ze met hun eigen vooroordelen. Hoe zielig is die gast niet die de longen uit z'n lijf schreeuwt tijdens het eindgevecht. Het publiek lacht dan wel met de film, dan eigenlijk ook met zichzelf. Daarom een 6 voor deze film.

Stan W

Avatar

Bruno, soms geniaal, vaak beschamend en over het algemeen humor ten koste van naïeve Amerikanen. (Wat ik persoonlijk niet een hele film lang leuk vind.)
Dit volk, the Americans, leent zich uitstekend voor zijn soort humor, want ze prikken niet door het über aangedikte karakter van Bruno heen.
Erg vreemd. In dat licht blijken veel Amerikanen niet erg snugger.
Het laatste stuk kooigevecht is geniaal, ik denk ook dat Bruno een afdeling SA (Ernst Röhm was auch gay) meegenomen had, aangezien hij anders niet levend het pand had kunnen verlaten.