The Andromeda Strain (2008)

It's A Bad Day To Be Human.

Reviews (2)

Frisian

Avatar

Op zich een goeie film, alleen moeten ze nu toch echt eens ophouden met dat geblieb-blieb van die pc's en pda's. In deze film maken ze het wel heel erg bond. Tegenwoordig bestuur je de pc zonder dat 'ie rare geluiden maakt, en gewoon met een muis en niet met toetsenbord. Waarom het zo interessant lijkt om maar op dat toetsenbord te gaan ratelen, omgeven door het gepiep van de pc wanneer er een scherm wordt geopend is mij een raadsel.

GiLuX

Avatar

Had ooit het stok oude origineel eens gezien op een bbc nacht uitzending en vond die versie wel aardig.

nu blijkbaar een remake en dacht die wil ik wel zien.

goed, als je het origineel kent kom je er al snel achter dat in feite deze remake qua verhaal inhoudelijk nogal radicaal gemuteerd is... en eigenlijk niet eens in een nadelige zin.

vond het allemaal leuk bedacht en het is vrij aardig neer gezet al vermoed ik dat het als een tv mini serie is gemaakt die nu aan elkaar zijn geplakt... en zo voelt het ook een beetje.

er wordt redelijk geacteerd en er zitten een paar quasi bekende acteurs in. verder heb ik me hier en daar geïrriteerd aan wat goedkope cgi maar de set zag er verder overtuigend uit.

het verhaal in deze film is een beetje een kruising tussen outbreak en contact dus als je daar iets mee kan dan is de film zeker de moeite waard al komt hij een beetje traag op gang en wordt beter naarmate hij vordert.

op imdb heeft hij een zesje maar ik zelf vind een kleine zeven meer op zijn plaats.