GiLuX Avatar

GiLuX

Laatste reviews

Flight(2012)

"..."In de film speelt Washington de rol van een aan alcohol en drugs verslaafde piloot die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat..."

Punch-Drunk Love(2002)

"...Het begint leuk.. apart... dus dacht nou dit kan nog wel eens een wat worden.. maar na een tijdje valt het in elkaar en blijkt het een flinterdun..."

The Necessary Death of Charlie Countryman(2013)

"...Aangenaam verrast. zitten hier en daar hilarische stukjes in. denk dat de reden voor het lage cijfer is dat men met namen als shia la bouffe een..."

Flight(2012)

"..."die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat neerstorten. " eh nee.. integendeel juist.. hij red juist het vliegtuig dat door technische..."

Total Recall(2012)

"...Auw... deze film is zo slecht dat het pijn doet.. het origineel lijkt opeens een stuk beter... althans... het heeft absoluut niets met elkaar te..."

Laatste reacties

"...Enorm goede film waarin woody harrelson van begin tot eind de show steelt! (alle 34 seconden dat hij in de hele film voorkomt). In principe kan je het al weten, een grote naam die een paar seconden in een film voorkomt en dan als hoofdrol speler wo......"
Midway
"...Wellicht door de goede cijfers en reviews er eens goed voor gaan zitten. spoiler alert: Helaas, niets hilarisch aan, het hangt van infantiele poep, aambeien, constipatie grappen en oppervlakkige dialogen aan elkaar. Het is humor voor 6 jarigen maa......"
Spy
"...Eindelijk weer eens een echte leuke film. lekker subtiele grappen die wellicht niet door iedereen worden opgepikt...."
RED
"...Maakt niet uit dat de beschrijving niet klopt... Het is al na 10 minuten zo tenenkrommend tergend slecht dat... Dat... Tjezus.. Mijn god... Zit het in de Nederlandsche genen ingebakken of om enkel in staat te zijn om afzichtelijke gedrochten van film......"
Hope
"...Bijna 60 duizend stemmen op imdb en niemand die er hier iets over te zeggen heeft?..."
Flipped

laatste ratings

7,0
Spy (2015)
Spy (2015)
6,6
RED (2010)
RED (2010)
6,8
Enemy (2013)
Enemy (2013)
6,0
Hope (1997)
Hope (1997)

watchlist

GiLuX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.