GiLuX Avatar

GiLuX

reacties

  • Enorm goede film waarin woody harrelson van begin tot eind de show steelt! (alle 34 seconden dat hij in de hele film voorkomt). In principe kan je het al weten, een grote naam die een paar seconden in een film voorkomt en dan als hoofdrol speler wordt aangekondigd... dat is 99 van de 100 keer een flopfilm. maar serieus, plat als een dubbeltje dus met tenenkrommende dialogen en scenes die als los zand aan elkaar hangen en niets toevoegen maar eeuwig moeten duren (van ene brandende schip naar andere klimmen bv). Film moet het dus volledig van de CGI hebben maar ook dat ziet er op punten simpelweg ongeloofwaardig uit. we hadden al een geflopte pearl harbour dus je zou zeggen tweede poging kat in het bakkie maar nee. bedankt japan, zitten we 80 jaar later weer met de brokken... en het gekke is, als je alle wo2 docu's bekijkt over midway en pearl is het superspannend terwijl ze maar zeer beperkt echt beeld hebben... dus het hoeft niet eens 3 uur bommen en granaten... verhaal lijn genoeg zou je zeggen maar als je het dan toch het verhaal wil negeren en voor de bommen gaat, doe het dan goed. maw, als je fan bent van het genre of de geschiedenis kent van wo2 dan niet kijken want je gaat hem niet af kijken... had je beter iets anders kunnen opzetten.

    als reactie op de film Midway

  • Wellicht door de goede cijfers en reviews er eens goed voor gaan zitten. spoiler alert: Helaas, niets hilarisch aan, het hangt van infantiele poep, aambeien, constipatie grappen en oppervlakkige dialogen aan elkaar. Het is humor voor 6 jarigen maar vermoed dat dat niet de doelgroep was. Normaal grote fan van McCarthy maar ze krijgt zo weinig om mee te werken dat zelfs zij er geen chocola van kan maken. (chocola lijkt op poep, is dat niet hilarisch?)

    als reactie op de film Spy

  • Eindelijk weer eens een echte leuke film. lekker subtiele grappen die wellicht niet door iedereen worden opgepikt.

    als reactie op de film RED

  • Maakt niet uit dat de beschrijving niet klopt... Het is al na 10 minuten zo tenenkrommend tergend slecht dat... Dat... Tjezus.. Mijn god... Zit het in de Nederlandsche genen ingebakken of om enkel in staat te zijn om afzichtelijke gedrochten van film producties te kunnen maken... Echt... Tjongejonge

    als reactie op de film Hope

  • Bijna 60 duizend stemmen op imdb en niemand die er hier iets over te zeggen heeft?

    als reactie op de film Flipped

  • Vergeet deze film.. Het boek was de moeite waard maar deze film is daar niet eens en slaap aftreksel van. Daarbij was het geld blijkbaar ook plots op getuige het feit dat de film ergens op 3 kwart van het boek de sterker er uit trekker en de regisseur zelf even een compleet ander einde verzint en de boodschap van het boek ook nog weet te verloochenen. Verfilm het dan gewoon niet...

    als reactie op de film Alleen maar nette mensen

  • Aparte film die lastig te categoriseren is. ik hou er wel van.

    als reactie op de film John Dies at the End

  • Dacht dat Charlie Sheen hier ook een rolletje in had maar blijkbaar vindt filmtotaal het rolletje te klein om Sheen een vermelding te geven bij de cast.

    als reactie op de film Platoon

  • Voor dat je een grote bek hebt over deze film, hij is gemaakt met een budget van minder dan 1 miljoen!!! in dat licht gezien is het ongelofelijk knappe prestatie. als je dit niet door had tijdens het kijken maar dacht dat je met een grote hollywood productie te maken had zegt dat meer iets over jezelf dan de film.. al is het al heel knap van de makers om je dat idee te geven met een budget waar ze in een gemiddelde film de cateraar nog niet eens van kunnen betalen. dat gezegd hebbende, het is zeker een interessante film ook al speelt het grotendeels op1 locatie af. ik heb me niet verveelt en zelfs meerdere malen verbaasd over het goede en professionele acteerwerk van voor mij volslagen onbekende acteurs. het gegeven is erg interessant en ik denk dat als ze een budget hadden gehad van rond de 20 a 30 miljoen dat het een film had kunnen worden ala minority report. wellicht dat een hollywood studio er binnenkort een grote remake van maakt... zodat de hatertjes hier boven ook weer blij kunnen zijn.

    als reactie op de film The Machine

  • Eindelijk een film die 'goed' over the top is. het heeft alles wat een man wil, bad ass aliens.. vette spaceships.. kapot duistere sound-effects.. originele wapens.. uber nerd voor hight tec truukjes... en een mother fokking WO2 battleship met 4x 3 16 inch kanonnen.. KaaaaaBOOOMMMM!! ook de CGI is dik in orde... jammer alleen dat er niet echt lekkere wijven in zitten en ja.. ik ben echt 45.. hihi

    als reactie op de film Battleship

  • Goof: er wordt tijdens een spoedberaad over de ernst van de zaak gesteld dat een gemiddeld mens zijn eigen gezicht rond de 3000 keer per dag aanraakt. in de hele film raakt niemand ooit zijn eigen gezicht aan.

    als reactie op de film Contagion

  • Vond de ongeloofwaardigheid wel meevallen. wat belangrijker is, de film heeft me van begin tot eind weten vast te houden dus eigenlijk prima popcorn film.

    als reactie op de film 13 Sins

  • Slim hoor Veronica, enkel films uitzending die volledig geflopt zijn maar wel bekende acteurs hebben..

    als reactie op de film Jonah Hex

  • Prima filmpje met het kleine meisje van little miss sunshine die groot is geworden. had niet eerder van deze film gehoord en was dan ook aangenaam verrast. overigens niet echt een horror film maar meer een bovennatuurlijke film.

    als reactie op de film Haunter

  • PAS OP!! Om teleurstelling te voorkomen: De geestige trailer hierboven is van een andere film: identity thief!!

    als reactie op de film Identity Theft: The Michelle Brown Story

  • Film is wel aardig maar Jolie toch redelijk slecht gecast.

    als reactie op de film Changeling

  • Deze film staat in mijn eigen film top 10 lijstje simpelweg omdat alles er in zit. humor, goed verhaal, goede acteurs.. lekker sfeertje..

    als reactie op de film Estômago

  • Dit is toch niet opeens "that boat"?! Volgens mij heeft een of andere volslagen idioot bij rtl7 een nagesynchroniseerde versie in de vhs recorder gepropt. ...

    als reactie op de film Das Boot

  • Dit is hilarisch :D de amerikanen hebben net een 'duitse' tank verovert... dat dit een russische T42 is maakt blijkbaar niet echt uit voor het script whaha.

    als reactie op de film S.S. Doomtrooper

  • Titel klinkt fantastisch... klinkt namelijk als een verfilming van 'return to castle wolfenstein'.. quote: -- During the game the player battles Waffen SS soldiers, elite Fallschirmjäger (paratroopers) known as Black Guards, undead creatures, and Übersoldaten (supersoldiers) formed from a blend of surgery and chemical engineering conducted by Wilhelm "Deathshead" Strasse. The end boss is an undead Saxon warrior-prince named Heinrich I. -- http://en.wikipedia.org/wiki/Return_to_Castle_Wolfenstein#Story maar ik begrijp dat dat er helaas weinig mee te maken heeft..

    als reactie op de film S.S. Doomtrooper

  • Scheermesjes... brrrr verder een tres bon film..

    als reactie op de film Un prophète

  • Jack lemmin...

    als reactie op de film Short Cuts

  • [quote=KW] Alleen al de moeite waard om uit te zoeken waarom Micheal Jackson in deze film meespeeld, echt grandioos. .[/quote] omdat micheal jackson het uiterlijk heeft van een alien die is omgekomen bij een ongeluk in een chemische fabriek.... lijkt me dus nogal duidelijk..

    als reactie op de film Men in Black II

  • Van wikipedia: "De film is een semi-vervolg op Jumanji. Beide films draaien om hetzelfde thema: een bordspel dat de spelers doet belanden in een andere wereld. Zowel Jumanji als Zathura zijn gebaseerd op boeken van Chris Van Allsburg." http://nl.wikipedia.org/wiki/Zathura:_A_Space_Adventure

    als reactie op de film Zathura: A Space Adventure

  • Dit is de 2010 versie met een imdb score van maar 5.6 http://www.imdb.com/title/tt1233192/

    als reactie op de film Brighton Rock

  • Kan iemand verklaren waarom het FT cijfer zo enorm veel hoger is dan het IMDB cijfer terwijl dit normaal gesproken elkaar niet veel ontloopt? 7 stemmers is niet superveel maar meestal is het gemiddelde alsnog niet zo ver uit de buurt van IMDB

    als reactie op de film Dresden

  • Tjezus kreist... wat een plothole al direct aan het begin van de film.. kan iemand me uitleggen waarom iemand 6 verdiepingen naar beneden springt en vervolgens op de vlucht slaat waar bij de achtervolging alleen al ongeveer 63 doden vallen enkel omdat hij ondervraagt wordt over iets waar hij niets mee te maken heeft? pfff...

    als reactie op de film Eagle Eye

  • Film beschrijving klopt niet .. zoals ik het nu voor me zie lijkt het meer op 22 man in een groene weide

    als reactie op de film The Man Who Wasn't There

  • Indrukwekkende en harde film over engelse onderwereld.

    als reactie op de film Rise of the Footsoldier

  • Kleuterfilm met een heel erg irritant jochie... maar wees gerust.. uiteraard bij lange na niet zo irritant als die hysterische cristine dunce

    als reactie op de film Jumanji

  • Deze sequel heeft niets te maken met het eerste deel en heeft het acteer en plot niveau van as the world turns. Hoewel... dan zou ik as the world turns onrecht aan doen..

    als reactie op de film The Butterfly Effect 2

  • Verwachtte een serieuze film maar het was werkelijk hilarisch op sommige momenten.. ... en dat zegt iemand die bij 'the hangover' maximaal twee keer een flauw glimlachje kon opbrengen. Ferrel (en zijn soort humor) vind ik vaak erg vermoeiend maar in deze film kwam het wat mij betreft voor het eerst echt goed uit de verf in samenspel met wahlberg die je niet snel in een komische rol zou verwachten.

    als reactie op de film The Other Guys

  • Trailer van een of andere chinese lovestory die er bij staat klopt niet denk ik

    als reactie op de film Impostor

  • 7.8 met 20.000 stemmen op imdb.... maar nog nooit van gehoord.. iemand gezien?

    als reactie op de film Dead Man's Shoes

  • Leuke film!

    als reactie op de film Kebab Connection