Frisian Avatar

Frisian

Laatste reviews

The Cove(2009)

"...Zeer matige recensie inderdaad. Wat ik vooral belangrijk vind is dat de docu laat zien wat de mentaliteit is in Japan. Zoals we inmiddels wel weten..."

The Andromeda Strain(2008)

"...Op zich een goeie film, alleen moeten ze nu toch echt eens ophouden met dat geblieb-blieb van die pc's en pda's. In deze film maken ze het wel heel..."

Laatste reacties

"...Hou je van metal én Metallica dan is dit zeker een must-see. Het verhaal gaat nergens over maar dat hoeft ook niet. Het is een leuke aanvulling op een concert wat je wegblaast met juweeltjes als Creeping death en Master of puppets...."
Metallica Through the Never
"...Fantastische film dit. Toevallig vorig jaar nog de documentaire gezien op Discovery, en alles klopte gewoon. Hartverscheurend is de laatste scene. Je leeft gewoon diep mee, en dat vond ik overweldigend. Geen slap einde dus. Vooral niet...."
Captain Phillips
"...Knarsentandende humor dit. Over smaak valt niet te twisten, maar ik vond dit toch echt niet te pruimen. Waardeloze grappen, en een over de top taalgebruik van Melissa McCarthy. Tsja, je moet er van houden...."
The Heat
"...Spannend, goed geacteerd. Het deed me zelfs een beetje denken aan Das Boot. De kunst van het filmen in een onderzeeër met de kleine ruimtes en nauwe gangen. Maar waar ik maar niet aan kan wennen is dat de Sovjet bemanning in al zijn rangorden volle......"
Phantom
"...Een vermakelijke actie met de nodige humor. Kijkt lekker weg. Per ongeluk een sterretje teveel gegeven. Het moet een 7 zijn, want zó goed ist 'ie nu ook weer niet...."
Lockout

laatste ratings

watchlist

Frisian heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.