Anaconda 4: Trail of Blood (2009)

Bigger, Faster, Hungrier

2,5 details

  • 85 Min
  • Actie
  • Horror
  • Verenigde Staten
  • Roemenië
85 Min Verenigde Staten

Een jonge anaconda werd gevangen door een wetenschapper, om hem vervolgens voor experimenten te gebruiken. Hij creëert een slechte vorm van bloedorchideeën, waardoor de anaconda's veel sneller groeien, en bovendien langer leven. Ook ontwikkelt hij een speciaal middel waardoor de cellen sneller groeien. Maar dan verdwijnt de wetenschapper en ontsnappen de anaconda's. Er wordt een team gestuurd om hem op te sporen. Dr. Amanda Haze gaat ook op zoek naar de wetenschapper, om het middel en de slangen te vernietigen. De twee groepen komen nog meer mensen tegen, die ook betrokken raken bij de zoektocht. Maar door het middel dat ze gekregen hebben, zijn de anaconda's niet zomaar te doden; hun interne organen moeten beschadigd raken, willen ze sterven.

Regie
Don E. FauntLeRoy
Cast
John Rhys-Davies, Linden Ashby, Alexandru Potocean, Crystal Allen, Emil Hostina, Vasile Albinet, Danny Midwinter, Elias Ferkin, Ana Ularu, Marcello Cobzarju, Dan Badarau, Anca-Ioana Androne, Claudiu Bleont, Calin Stanciu, Razvan Gheorghiu.
Release
27.02.2009
Release DVD
12.05.2009

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Anaconda 4: Trail of Blood

acties