Commando (1985)

Somewhere... somehow... someone's going to pay

Reviews (3)

adofmirosch

Avatar

Een matige film van arnold.
Het verhaal had stukken beter kunnen zijn, de makers hadden (in die tijd) iets origineels in handen maar hebben ze verpruts.
De bad-guy kwam ook niet goed over als het nou iemand was met de bouw van schwarzenegger kwam het nog geloof waardig over.
Nee de actie was wel oké maar ze hadden destijds er veel meer uit kunnen halen.
Had een goeie franchise kunnen worden.

Calvero

Avatar

Ik denk dat het te maken heeft met het tijdstip waarop Commando wordt uitgezonden. Al zou ik dat een zwak excuus vinden, want Commando hoort natuurlijk altijd de TVFilm van de dag te zijn.
Al zouden The Godfather en Citizen Kane beide om 20:30 beginnen en Commando pas om 4 uur 's nachts, dan nog zou Commando de TVFilm van de dag moeten zijn.

Er is onlangs een director's cut uitgekomen van Commando, met o.a. een langere tuinhuisscene. Maar die versie gaan ze nu vast niet uitzenden.

Kenji

Avatar

Godjezuschristus, zo moeilijk is het toch allemaal niet? Commando is de beste film aller tijden. Het is dus ook de beste Arnie-film aller tijden. Ja, Arnold komt in deze film het best tot zijn recht, net zoals trouwens Dan Hedaya, Bill Duke, David Patrick Kelly, Alyssa Milano, Bill Paxton, Rae Dawn Chong, Vernon Wells, Boy George, de muziek van Powerstation en de schone kunst van het cirkelzaagwerpen in deze film het best tot hun recht komen. :P

Capito?