Calvero Avatar

Calvero

Laatste reviews

The Wizard of Oz(1939)

"...Haha, ga je nou echt serieus in op zo'n belachelijke vergelijking? :+ Wat ik probeer duidelijk te maken is dat als je oud genoeg bent om een film..."

The General(1926)

"...Eindelijk, na jaren is er weer eens een Buster Keaton film op tv. The General werd in 1927 gezien als een flop, maar tegenwoordig wordt het gezien als..."

Commando(1985)

"...Ik denk dat het te maken heeft met het tijdstip waarop Commando wordt uitgezonden. Al zou ik dat een zwak excuus vinden, want Commando hoort..."

We Were Soldiers(2002)

"...Normaal gesproken vind ik "hoe meer doden, hoe beter/leuker de film" :+, maar in dit geval met zijn doden, vind ik We Were Soldiers toch geen leuke..."

Laatste reacties

"...Deze documentaire is een tijdje geleden al op tv geweest. Ik heb 'm toen gezien, maar ik ben niet heel veel wijzer geworden over Mel Brooks...."
Grappige trailer voor de documentaire 'Mel Brooks: Unwrapped'
"...Hij zal toch wel zelfspot hebben? [url=https://www.youtube.com/watch?v=JdA9_mtXYME]Get in the Cage with Nicolas Cage and Nicolas Cage - SNL[/url]..."
Nicolas Cage speelt Nicolas Cage in film over... Nicolas Cage!
"...Gaan Adil El Arbi en Bilall Fallah het nog steeds regisseren?..."
Vierde film 'Beverly Hills Cop' op komst!
"...[quote]En waar is Rock N Rolla ??[/quote] En waar is Lock, Stock and Two Smoking Barrels ?? En waar is Revolver ??..."
Jason Statham en Guy Ritchie herenigd voor nieuwe actie-thriller
"..."Walt Disney zou weinig vertrouwen hebben in Captain Marvel van Brie Larson" Toch knap van die ouwe Walt, dat hij een mening heeft over iemand die bijna 33 jaar na zijn overlijden pas is geboren...."
Walt Disney zou weinig vertrouwen hebben in Captain Marvel van Brie Larson

laatste ratings

8,0
Before Sunset (2004)
Before Sunset (2004)
3,3
Cats (2019)
Cats (2019)
7,5
Cast Away (2000)
Cast Away (2000)
6,7
Frozen 2 (2019)
Frozen 2 (2019)
4,6
Baywatch (2017)
Baywatch (2017)

watchlist

Calvero heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.