Calvero Avatar

Calvero

Laatste reviews

The General(1926)

"...Eindelijk, na jaren is er weer eens een Buster Keaton film op tv. The General werd in 1927 gezien als een flop, maar tegenwoordig wordt het gezien als..."

Commando(1985)

"...Ik denk dat het te maken heeft met het tijdstip waarop Commando wordt uitgezonden. Al zou ik dat een zwak excuus vinden, want Commando hoort..."

We Were Soldiers(2002)

"...Normaal gesproken vind ik "hoe meer doden, hoe beter/leuker de film" :+, maar in dit geval met zijn doden, vind ik We Were Soldiers toch geen leuke..."

Laatste reacties

"...[quote]Ik wil weer iets zeggen over de titel maar ik ga het niet doen.[/quote] Haha, deze titel is echt grappig. "'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'". Daar staat dat Dwayne Johnson wil dat Ro......"
'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'
"...Geen Hercules in New York? De zanger van Deep Purple vindt trouwens Arnold Schwarzenegger in Cactus Jack helemaal geweldig, bron: [url=https://www.volkskrant.nl/mensen/na-vele-jaren-deep-purple-komt-er-maar-geen-eind-aan-voor-zanger-ian-gillan-75~b8......"
De beste film van Arnold Schwarzenegger is een Terminator-film, en zijn slechtste is...
"...25 jaar geleden had Stallone al de hoofdrol in de superheldenfilm Judge Dredd...."
Sylvester Stallone (74) viert einde opnames 'Samaritan' met 2 video's
"...[quote]Zo stond Maas garant voor het succes van Huub Stapel, met wie hij De Lift, twee delen Flodder en Amsterdamned maakte.[/quote] Vergeet Sint niet...."
De Dick Maas Methode

laatste ratings

watchlist

Calvero heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.