Kenji Avatar

Kenji

Laatste reviews

Armageddon(1998)

"...Als iemand nu 'verstand op nul' roept bega ik een ongeluk. Deze film is niet slecht omdat het verhaal oppervlakkig is en de personages van bordkarton...."

American Beauty(1999)

"...Ben nooit zo ondersteboven geweest van deze film: het beeld dat Mendes schetst van een neurotische en conformistische samenleving is mij te..."

That's Entertainment!(1974)

"...Altijd leuk deze compilaties. Om toch nog even op bovenstaande post te reageren: Gene Kelly was zeer zeker geen betere danser dan Astaire. Kelly was..."

Being John Malkovich(1999)

"...Een teveel aan fantasie kan inderdaad funest zijn voor de ontplooiing van een filmmaker. Het is dan ook spijtig dat mensen als Spike Jonze en Michel..."

Beloved(1998)

"...Ah, De Film Die Krankzinnig Maakt! Dit is pure filmische zelfkastijding, alleen aan te raden voor de meest geperverteerde filmmasochisten. Ik ben..."

Laatste reacties

"...[quote=ASHWIN102]Leuke film, zeker de moeite waard! Vooral de dansscene op het einde![/quote]Je zal in de war zijn met Kitano's Zatoichi van een paar jaar terug... of zit hier ook een dansscène in?..."
Zatôichi abare-himatsuri
"...[quote=Noldy]Hij bedoelt dat het jatwerk zou zijn van de [i] film [/i] van Little Women. Niet van het verhaal...[/quote]Weet je het zeker? Want dan wil ik gewoon graag weten wat er precies gejat is, overigens niet uit scepsis...."
Sense and Sensibility
"...[quote=Filmp@ssie]Herinner "Little Women" nou deze film is deels gewoon hetzelfde, dus niet echt een vernieuwing, gewoon een beetje jatwerk.[/quote]Van wie, Jane Austen?..."
Sense and Sensibility
"...[quote=bonevue]De hoge waardering is tot stand gekomen door het aloude mechanisme van naapen en meelopen.[/quote]Gelukkig ben jij er nog om, als één van de weinigen, een onafhankelijke mening te vormen en verkondigen. Met andere woorden: :O..."
Kill Bill: Vol. 1
"...:E Ja nou wordt 'ie mooi! De top-250 is niet serieus te nemen, maar als de waarderingen in jouw voordeel uitvallen haal je IMDb er rustig weer bij! Ik bedien me misschien van drogredeneringen, maar jij bent gewoon volkomen amoreel!..."
Kill Bill: Vol. 1

laatste ratings

Kenji heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kenji heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.