Kenji Avatar

Kenji

Laatste reviews

Armageddon(1998)

"...Als iemand nu 'verstand op nul' roept bega ik een ongeluk. Deze film is niet slecht omdat het verhaal oppervlakkig is en de personages van bordkarton...."

American Beauty(1999)

"...Ben nooit zo ondersteboven geweest van deze film: het beeld dat Mendes schetst van een neurotische en conformistische samenleving is mij te..."

That's Entertainment!(1974)

"...Altijd leuk deze compilaties. Om toch nog even op bovenstaande post te reageren: Gene Kelly was zeer zeker geen betere danser dan Astaire. Kelly was..."

Being John Malkovich(1999)

"...Een teveel aan fantasie kan inderdaad funest zijn voor de ontplooiing van een filmmaker. Het is dan ook spijtig dat mensen als Spike Jonze en Michel..."

Beloved(1998)

"...Ah, De Film Die Krankzinnig Maakt! Dit is pure filmische zelfkastijding, alleen aan te raden voor de meest geperverteerde filmmasochisten. Ik ben..."

Laatste reacties

"...[quote=de anomalie]Maar in feite verscheen de Conan-figuur (Arnold Schwarzenegger's eerste grote rol) als eerste in 'Red Sonja', zij het onder een andere naam, nl. Kalidor. En omdat de (twee) Conan-films volgden op 'Red Sonja' en afkomstig waren uit......"
Red Sonja posters
"...Topfilm! Maar de echte Engelse dandy in deze context is natuurlijk Cary Grant...."
North by Northwest
"...[quote=Gunnar]Zinnen die een beeld scheppen van een film zijn anders geformuleerd dan het hapklare spervuur in de meeste recensies. [/quote]Dank voor de gulle uitleg, maar bij mij scheppen nodeloos hoogdravende zinnen (zoals hierboven door mij gecite......"
Fanny & Alexander
"...Laat ik voorop stellen dat ik het eens ben met de waardering van de recensent voor deze prachtige film, die de verbeelding prikkelt als weinig andere. De recensie zelf is pedant en onleesbaar op het ridicule af. Om maar meteen de vreselijkste zin......"
Fanny & Alexander
"...Indy IV is een geval van jammer maar helaas. Harrison Ford is simpelweg niet de acteur die hij vroeger was, al heeft Spielberg de totale zombie die ooit Han Solo en Rick Deckard een ziel gaf, gedeeltelijk tot leven weten te wekken (Moriarty van AICN......"
Indiana Jones and the Kingdom of the Cry...

laatste ratings

Kenji heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kenji heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.