Cop Out

Cop Out (2010)

Rock out with your Glock out

Reviews (2)

Frietgezicht

Avatar

Deze film nooit gekeken omdat ik een schurfthekel aan de irritante en nooit grappige Tracy Morgan heb en de trailer me ook niet beviel. Maar nu op tv dus net toch begonnen eraan. Na 10 min had ik het al gehad. Het begint al gelijk met een achtervolging die flauw en slecht is en Morgan irriteerde me gelijk al. Ben dus wat anders gaan kijken maar tussendoor nog wat gezien als er reclame was op andere zender en echt te slecht voor woorden( Als Willis crimineel speelt bij stelen auto bijv :') )

Zal niet stemmen omdat dat niet eerlijk is na korte kijkbeurt maar kan wel zien dat het bagger is. Dan lijkt de film Showtime met De Niro/Murphy nog een juweeltje als buddy movie vergeleken met deze rotzooi.

jaime91

Avatar

Onzettend slechte Buddy Cop film. Ik ga het niet eens een komedie noemen, omdat het gewoon nergens grappig was. Tracy Morgan was ontzettend maar dan ook echt ontzettend irritant, de film zit voel met poep,pis en scheet grappen en als er 1 ding is waar ik totaal niet om kan lachen dan zijn het wel flauwe en smerige poep,pis en scheetgrappen.

1 van de slechtste Buddy Cop films EVER! Als ik Bruce Willis was geweest en ik kreeg dit vreselijke script opgestuurd dan had ik het in de wc pot gegooid, eroverheen gescheten en gepist en het daarna doorgespoeld.Dat hij hier uberhaupt inzit! Ik snap daar echt helemaal niets van. Als je alleen al kijkt naar die vreselijke synopsis, ''2 agenten gaan achter een baseball kaartje aan'' that's it! Geen wereldwijde dreiging ofzo. Nope een baseball kaartje.... :|

Wat een bagger! O+