op tv

Gamer (2009)

In the near future, you don't live to play... you'll play to live.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (2)

puckb96

Avatar

Ik heb Gamer gekeken en ik moet jullie vertellen dat het me op ontploffen heeft gezet. Serieus, ik verwachtte niet dat het zo slecht was als het ook is. Het enige positieve aan deze film zijn wat interessante visuele effecten. Voor de rest kan ik niet geloven dat ik mijn tijd heb verspild aan deze film en dat zegt wat want meestal geef ik nog wel wat positieve dingen over slechte films. Op elk opzicht vond ik de personages en hun doel on-interessant. Het verhaal interseerde me ook geen snars. Wat wel werd gezegt is dat de film voor videospel-spelers is, en dat ben ik niet maar daar kan het dus aan liggen dat ik hem saai vond. Maar ik zal eigenlijk ook denken dat iemand die veel van videospellen houdt dit geen goede film zal vinden. Het is zo'n veel waar je het gewoon niet serieus kan nemen. En nog erger: er is een dans-nummer op het einde van de film. Het is gewoon een film die zich probeert serieus te nemen maar op gruwelijke manier faalt om dat te doen. Als je het saaiste verhaal, visuele effecten en verschrikkelijkste dans-nummer leuk vind is Gamer een film voor jou. Laat me weten of je Gamer wel of niet leuk vond en dat was het...

Tarkus

Avatar

Wat is er goed aan deze film ? Wel... de visuele effecten konden me wel bekoren, maar vooral de geluidseffecten waren fantastisch.
Maar dan ben je ook wel uitgepraat... het is visueel mooi, maar misschien had men ook wel een beetje meer aandacht kunnen besteden aan het verhaal.. want dat is, kort en bondig gezegd, waardeloos.
Ik vond het zeer verwarrend allemaal, er zit totaal geen structuur in, men springt van de ene scène in de andere, zomaar zonder enige aanleiding.
Het is me allemaal een beetje té ver gezocht en daarom kon het ganse opzet me helemaal niet bekoren.
De drie sterren zijn alleen voor het eerder geprezen geluid en visuele effecten. Met een goed verhaal, of beter gezegd, goed gebracht verhaal, had er meer in gezeten.