Lover of Loser (2009)

How can you deal with irresistible love?

6,1 details

  • 110 Min
  • Drama
  • Familiefilm
  • Nederland
110 Min Nederland

Het zit de 15-jarige Eva (Gaite Jansen) niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Als bijverdienste ontwerpt ze T-shirts, die ze zaterdags in de printshop drukt. Op Mees (Martijn Lakemeier), de leuke jongen die daar werkt, is ze eigenlijk wel een beetje verliefd. Hij vindt haar ook erg aardig. Maar door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft. Ze wil graag met iemand praten. Iemand die haar serieus neemt. Maar haar beste vriendin heeft daar nu geen tijd voor. Die heeft net een nieuwe vriend die haar helemaal opslokt. Als bij een optreden van een muziekband de vlotte knappe Ricardo aandacht aan haar besteedt, is ze al snel helemaal verloren. Hij pakt haar helemaal in met leuke kleren en wil haar zelfs voorstellen aan een bekende Parijse modeontwerper. Mees vindt het maar niets.

Regie
Dave Schram
Cast
Abbey Hoes, Manuel Broekman, Susan Visser, Gaite Jansen, Thomas Acda, Martijn Lakemeier, Bas Keijzer, Carlijn van Zijtveld, Quinten Schram, Claire Bender, Afra Margeridon, Ruud Feltkamp, Lucas Hamming, Carlien van Dijken, Philip Ivanov, Erik van Heijningen, Damien Hope, Ander Kaffer, Bjørn Piron, Erwin Prent.
Release
23.09.2009
Release NL
24.09.2009
Release DVD
19.01.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Dave Schram | Cast: Gaite Jansen (Eva), Martijn Lakemeier (Mees), Ruud Feltkamp (Ricardo),Thomas Acda (Willem) | Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2009

Carry Slee is hot! Dat is ze al sinds de jaren negentig, maar met de komst van alweer de vierde verfilming van een boek van haar hand lijkt haar populariteit een hoogtepunt te hebben bereikt. Dat de boekversie van Lover of Loser slechts drie jaar geleden verscheen, schijnt niemand te deren. En waarom ook: met Dave Schram (Radeloos) aan het roer en een aantal frisse gezichten in de hoofdrollen is Lover of Loser de parel onder de Carry Sleeverfilmingen geworden.

Het zit de vijftienjarige Eva niet mee. Haar nieuwe stiefvader lijkt een beetje te veel van zijn stiefdochter te houden. Als ze daarmee haar moeder confronteert, kiest die zijn kant en zegt dat ze niet zo moet zeuren. Eén van de weinige lichtpuntjes in haar leven is het ontwerpen van T-shirts, in het bijzonder het drukken ervan. In de printshop waar ze dit doet werkt namelijk Mees, een jongen op wie Eva verliefd is. Als ze echter na weer een aanvaring met haar stiefvader wegrent van huis, is het niet Mees, maar de gelikte Ricardo die haar mee naar huis neemt en zich over haar ontfermt. Zijn bedoelingen zijn echter minder onbaatzuchtig dan Eva in eerste instantie vermoedde…

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Lover of Loser Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Lord Voldemort

"...Waarom ik telkens die Carry Slee boekverfilmingen kijk... ik weet het niet. Maar telkens zijn het mo......"

empire1990

"...Ik heb deze film al gezien maar hij is heel goed..."

renee88

"...Weet ik niet. ik heb de film gisteren gezien en ik vind deze film egt helemaal geweldig :D ik zou......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Lover of Loser

acties