Chloe (2009)

She invited Chloe into her life, her home and her marriage. Big mistake

Amanda Seyfried laat zien dat ze meer kan dan vrolijk rondhuppelen en zingen, maar heeft de pech dat de film nergens in uitblinkt en snel in de vergetelheid zal raken.
play

5,8 details

  • 99 Min
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Canada
  • Frankrijk
99 Min Verenigde Staten

Een vrouw verdenkt haar man ervan dat hij een affaire heeft. Hierdoor neemt de vrouw contact op met Chloe (Amanda Seyfried), een prostituee die betaald wordt om hem te verleiden. De vrouw hoopt zo zekerheid te krijgen achter haar vermoedens, maar vanaf dat moment begint haar leven alleen maar complexer te worden en brengt ze zelfs haar eigen familie in gevaar.

Regie
Atom Egoyan
Cast
Liam Neeson, Amanda Seyfried, Julianne Moore, Nina Dobrev, Max Thieriot, Meghan Heffern, Laura DeCarteret, Mishu Vellani.
Budget
$ 15.000.000
Opbrengst
$ 8.459.458
Release
12.09.2009
Release NL
04.03.2010
Release DVD
29.06.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Atom Egoyan | Cast: Amanda Seyfried (Chloe), Julianne Moore (Catherine), Liam Neeson (David) | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2009

Soms kunnen feiten rondom de productie van een film de waardering voor het eindresultaat verhogen. Denk aan Heath Ledger, die zich zes weken opsloot in voorbereiding voor zijn rol als The Joker, of Kevin Smith, die zijn stripcollectie verkocht en tien creditcards aanschafte om Clerks te maken. Eenzelfde blijk van hart voor het vak vinden we in Chloe. Tijdens de productie van de film kwam de vrouw van Liam Neeson, actrice Natasha Richardson, om het leven als gevolg van een skiongeluk. Neeson zette echter door en keerde al snel terug op de set om Chloe af te maken. Helaas is de film niet de beloofde topper geworden, maar Neeson verdient lof voor zowel zijn liefde voor het medium als voor zijn acteerprestatie.

We volgen de succesvolle dokter Catherine die met haar aantrekkelijke man David en zoon Michael een perfect leven lijkt te leiden. Er beginnen zich echter scheuren te vertonen als David de schijn wekt vreemd te gaan. Catherine hoopt meer te weten te komen door de jonge, aantrekkelijke Chloe in te huren, wier taak het is David te verleiden. Seksuele spanningen lopen hoog op naarmate Chloe steeds verder gaat met David, terwijl Catherine langzamerhand niet meer weet wat ze moet denken.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Chloe Nieuwsberichten

Laatste reacties

gg_kelly

"...Dit was een hele....vaage....vaage film. In het begin dacht ik van nou gebeurd er nog iets? Toen geb......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Chloe

acties