She's Out of My League (2010)

How can a 10 go for a 5?

Sympathieke romantische komedie moet het vooral hebben van zijn twee verfrissende hoofdrolspelers.
play

5,8 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Een gewone man ontmoet de perfecte vrouw, maar door zijn gebrek aan zelfvertrouwen en de invloed van zijn familie en vrienden gaat het steeds minder goed met hun relatie…

Regie
Jim Field Smith
Cast
T.J. Miller, Alice Eve, Jay Baruchel, Krysten Ritter, Mike Vogel, Kyle Bornheimer, Jessica St. Clair, Adam LeFevre, Nate Torrence, Lindsay Sloane, Geoff Stults, Hayes MacArthur, Debra Jo Rupp, Kim Shaw, Jasika Nicole.
Budget
$ 20.000.000
Opbrengst
$ 49.779.728
Release
11.03.2010
Release NL
03.06.2010
Release DVD
19.10.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Jim Field Smith | Cast: Jay Baruchel (Kirk), Alice Eve (Molly), T.J. Miller (Stainer), Mike Vogel (Jack), Nate Torrence (Devon), Lindsey Sloane (Marnie), Krystyn Ritter (Patty) e.a.| Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2010

Afgaande op de trailers zou je wel eens kunnen verwachten dat She’s Out of My League een film is die thuishoort in het populaire ‘bromance’-genre, in navolging van succesvolle komedies als The 40 Year Old Virgin en Superbad. Toch klopt dat niet helemaal aangezien deze sympathieke film eigenlijk een vrij standaard romantische komedie is. Maar wel eentje die prettig verfrissend is en niet zo kapot geproduceerd aanvoelt als de meeste films in dit uitgekauwde genre, zoals bijvoorbeeld Killers, die ook vanaf deze week in de bioscopen te zien is.

Kirk, die werkt als beveiligingsbeambte op een vliegveld, is net gedumpt door zijn vriendin en zit niet echt lekker in zijn vel. Het geluk slaat echter toe als de adembenemende Molly haar telefoon vergeet bij de beveiliging op het vliegveld en Kirk het toestel toevallig vindt. Tot zijn grote verbazing, en die van zijn vrienden, blijkt Molly wel in hem geïnteresseerd te zijn. Er ontstaat een onwaarschijnlijke relatie die echter niet van een leien dakje gaat omdat Kirk zich blijft afvragen wat de in alle opzichten succesvolle Molly zoekt in een klunzige sul als hijzelf.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

She's Out of My League Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Pretentie-loze met 'popcorn op bank' film die (toegegeven) af en toe best leuk is. Zoals in de recen......"

Davewortel

"...En doordeweekse film, niet slecht, maar niet om naar huis over te schrijven...."

PKP

"...Overdrijven is ook een vak. Gewoon een leuke rom-kom die je lekker moet kijken, en niet teveel achte......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

She's Out of My League

acties