The Back-up Plan (2010)

Due April 23

Soms is sterilisatie van alle betrokkenen de enige optie. Alles om te voorkomen dat er nog iets ontspruit uit de makers van The Back-up Plan.
play

4,7 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Na jaren van verkeren besliste Zoe (Jennifer Lopez) dat het wachten op de ware net iets te lang duurt. Vastberaden om moeder te worden, stelt ze een plan op, maakt een afspraak en beslist het dan maar op haar eentje te doen. Op de dag van haar kunstmatige inseminatie ontmoet Zoe Stan (Alex O'Loughlin), een veelbelovende man.

Regie
Alan Poul
Cast
Jennifer Lopez, Melissa McCarthy, Alex O'Loughlin, Anthony Anderson, Eric Christian Olsen, Noureen DeWulf, Michaela Watkins, Danneel Harris, Robert Klein, Linda Lavin, Maribeth Monroe, Carlease Burke, Tom Bosley, Jennifer Elise Cox, Amy Block.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 77.477.008
Release
23.04.2010
Release NL
17.06.2010
Release DVD
05.10.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Alen Poul | Cast: Jennifer Lopez (Zoe), Alex O’Loughlin (Stan), Michaela Watkins, (Mona), Eric Christian Olsen (Clive), Anthony Anderson (Playground Dad), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2010

Het zijn moeilijke tijden voor de romantische komedie. Ware liefde zoekt men steeds vaker in fortuin en carrière maken. Sinds het feminisme ontkent iedereen de gezonde wederzijdse afhankelijkheid. En kinderen? Die maken we in ons eentje, met een reageerbuis. Wie in deze tijd nog een film over de liefde wil maken, wacht een moeilijke taak. Het devies: kies een zo extreem mogelijk uitgangspunt, maar wees vervolgens nergens origineel. Zo gaan we lekker mee met een tijd waarin liefde van ondergeschikt belang is, maar kunnen we toch ongecompliceerd zwijmelen.

The Back-up Plan draait om de reageerbuisbaby van Zoe. Zoe is namelijk al jarenlang ongewenst vrijgezel, terwijl ze toch op Jennifer Lopez lijkt en een leuke dierenwinkel heeft die goed loopt hoewel ze er nooit lijkt te werken. Als Zoe het daten uiteindelijk opgeeft wendt ze zich tot een vruchtbaarheidskliniek om toch een kindje te krijgen. Op de dag van de kunstmatige inseminatie loopt ze echter Stan tegen het lijf. Het is een nare ontmoeting die drijfnat in een overvolle metro eindigt, maar dat is gelukkig geen reden om niet direct dolverliefd te zijn. Waardoor Zoe voor een probleem komt te staan: heeft ze eindelijk de ware gevonden, is ze net bezwangerd door een reageerbuis.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Back-up Plan Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

gg_kelly

"...Het leek mij een erg leuke film nadat ik het verhaal had gelezen. Maar eigenlijk word de film pas le......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Back-up Plan

acties