Step Up 3D (2010)

Take the biggest step of all in 3D

Komisch meesterwerk! Als Ben Stiller een rol had gespeeld.
play

5,7 details

  • 107 Min
  • Drama
  • Muziek
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
107 Min Verenigde Staten

Streetdanser Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren.Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam- wedstrijd. Met het prijzengeld kunnen zij hun thuisbasis en danshaven behouden. Om zijn crew te versterken gaat Luke op zoek naar nieuw talent in de ondergrondse dansscene van New York. Uiteindelijk vindt hij de twee dansers die hij nodig had: de mysterieuze Natalie en Moose. Maar Nathalie draagt een geheim met zich mee dat niet alleen schadelijk is voor hun opbloeiende liefde, maar voor alles waar de Pirates hun leven aan hebben gewijd. Samen met zijn versterkte crew komt Luke tot de meest indrukwekkende dansroutine en lijkt niets hun overwinning in de weg te staan. Totdat blijkt dat hun aartsrivalen, the House of Samurai, hun routine hebben gestolen.

Alt titel
Let's Dance 3
Regie
Jon Chu
Cast
Sharni Vinson, Alyson Stoner, Adam G. Sevani, Rick Malambri, Stephen Boss, Keith Stallworth, Terence Dickson, Martín Lombard, Joe Slaughter, Daniel 'Cloud' Campos, Straphanio 'Shonnie' Solomon, Facundo Lombard, Aja George, Kendra Andrews, Oren Michaeli.
Budget
$ 30.000.000
Opbrengst
$ 159.291.809
Release
06.08.2010
Release NL
05.08.2010
Release DVD
21.12.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Jon Chu | Cast: Adam G. Sevani (Moose), Rick Malambri (Luke), Sharni Vinson (Natalie), Alyson Stoner (Camille), Keith Stallworth (Jacob), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2010

Step-up 3D: een komisch meesterwerk met Ben Stiller. Niet helemaal waar, maar had hij een rol gespeeld dan was hij zeker trots geweest op dit 3e deel in een reeks van clichématige dansfilms. Dit is namelijk een onbedoeld vervolg op Dodgeball, waarin alleen de trefbal werd vervangen door een paar Nikes. De rest is een feilloze kopie. Geen Stiller dus, wel 3D. Dat overigens op een uiterst originele manier in de titel werd verwerkt!

Moose, een personage dat we helaas al kenden uit het tweede deel, gaat naar de universiteit in New York. Hij belandt daar op volstrekt logische wijze in het danscircuit, ontmoet andere lotgenoten (lees: idioten) en inderdaad, uiteindelijk dansten ze nog lang en gelukkig. Om het feest nog groter te maken introduceren de schrijvers een nieuw hoofdpersonage genaamd Luke (over zijn naam kunnen we namelijk geen flauwe grappen maken). Toch is het niet hij, maar zijn vriend Jacob die de show steelt wanneer hij de ene tegeltjeswijsheid na de andere uitbraakt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Step Up 3D Nieuwsberichten

Laatste reacties

wim007

"...In een woord: GE-WEL-DIG echt de beste dansfilm die er bestaat. Echt een aanrader :E..."

ribas123

"...Dit gaat een grap worden! wow ik zie iemand in 3d dansen...echt cool hoor..."

kyrshaaa

"...De danswedstrijd finale van Step up 3D vindt plaats op maandag 26 juli! Jij kunt ervoor zorgen dat j......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Step Up 3D

acties