Men of Honor (2000)

History is made by those who break the rules.

Reviews (2)

anakha

Avatar

Ik heb nog niet vaak zoveel antipathie gevoeld jegens de held in een film...

Dat hij doorzettingsvermogen (ook wel 'koppigheid' genoemd) heeft maakt op geen enkele manier goed hoe hij z'n vrouw en kind daarvoor in de steek liet, ik zat echt voortdurend te hopen dat het hem niet zou lukken zodat hij in zou zien wat een eikel hij was, maar helaas, het moest een happy end worden...bah!

De film hangt echt van de cliché's aan elkaar, op Cuba na wordt geen enkel karakter goed uitgewerkt, het ligt er allemaal veel te dik op... het enige dat nog iets goed maakt is dat er goed geacteerd wordt, maar desondanks krijgt deze film van mij niet meer dan [rating 2].

buscemi

Avatar

Ik leef echt mee met de rol die Cuba in deze film aflevert. Hij jaagt zijn dromen achterna met alle macht die die heeft. Dat is hem aardig gelukt. Dat vereist een hoog doorzettingsvermogen als je bedenkt dat men in die tijd niet zo veel von het donkere huidskleur hield. En helaas bezeert Cuba zijn onderbeen ook nog ernstig als gevolg van zijn eervolle en trotse standvastigheid. En dat houdt hem nog niet tegen om als marineduiker door te gaan, want hij is zo vast besloten om een adjutant te worden. Door al die dingen kijk ik erg op tegen de man die Cuba in deze film probeert te zijn. Wat een doorzetter. Prima film!:+